Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
v nasom meste mame obchod krishna, teraz som tam objavila rozne druhy henny zo zahranicia. prave mam jednu nacapanu na hlave, mama mala radost ked mi to davala:D inak to vyzera ze je riadne silna, kedze len taka troska mi ofarbila komplet prst do zlta:)neskor zreferujem:)
V nedeľu si idem farbiť vlasy :), ale tou farbou od Venity s pridavkom henny, mne normalna henna nejak moc nechyta. Ale určite sa jej nechem vzdať, minimalne zabaly si chcem robiť :)
Pozerala som v obchode tie sampony Joanna, celkom sa mi zapačil taky pivovo-chmelovy na mastne vlasy a aj zaujmavo vonal, tak ked sam mi minie ten čo mam teraz už viem aky vyskusam dalsi :).
Inak kedysi som si od nich kupovala farbu na vlasy taku medenu a dobre chytala na to, že nie je vobec draha.
Baja, s tym samponom som zatial spokojna. Ale mam ho este len kratko, uvidim, co to spravi po dlhodobejsom pouzivani. Ty si uz skusala tu masku?
A ešte niečo, čo si do zabalu pridavate. Viem že si davaju, žltok, med, olejčeky...
Viem, že baby si to nechavaju aj na noc, len som nevedela, či aj zabal môžem. Hennu som si davala tak na 6-7 hodin. Ale kedze mne to nejak moc nechýta, rozhodla som sa, že si dam len zabal na posilnenie...
Baby, ked si davate len zabal, kolko ho mate na vlasoch??? Doteraz som si este nedavala len čisty zabal tak neviem kolko ho môžem mat na vlasoch. Či tak ako hennu, nejaky 6 hodin. A zalievate vriacou vodou? Dakujem