hm mam 21 rokov,nevyzeram zle skor by som povedala ze celkom dobre:-)aspon to tak tvrdia ostatni:-)som priatelskej povahy so zmyslom pre humor...som narocna a vzdy do bolo tak ze ti chalani co chceli mna som nechcela ja a tich co som chcela ja ma povazovali za dobru kamaratku:-(nikdy som nebola zamilovana a s tym aj suvisi to ze som panna:-(tak neviem ci mam cakat na lasku alebo vystartovat po nejakom:-)???!!!
je normalne ze mam 21 a som este panna???
skus si najst nejakeho chlapa ak si si este nenasla a urcite neolutujes
NIE TO NIEJE NORMALNE ROB S TIM DACO PREBOHA !!!
A načo máš prsty??? Určite ich náš dosť dlhé..?????
Rica, počkaj, určite nesprav chybu, ktorú budeš časom ľutovať. Ja som mala 21 rokov, ked som o to prišla, ale bolo to s chlapcom, ktorého veľmi lúbim a viem, že on lúbi mňa.
jaj baby,aj kedsom už písala,tak mi to nedá znova. som taká rada,že v tom nie som sama.a držím nám všetkýmpalce,nech je to s tým pravým,správnym,ktorý to ocení.RAdšej byť 23-ročná panna, ako 15-ročná nepanna.A tie ich detinské názory na vec,vôbec nevedia o čom je reč.
jina,to si napisala velmi trefne,som sa nasmiala z milovnika..maly spunt...xi xi.asi vazne je.ked muzi myslia povacsinou na sex,tak vazne obdivujem tych,co maju silnu volu xi xi xi milovnik to asi nie je.
ludia vy sa mate ze ste schopny normalneho vztahu,ze sa idete vzseci brat,ste normalni stastni a budete mat krasne deti ktore budu tiez take stastne lebo zdravi (psychicky)rodicia maju zdrave deti.len nezanedbajte nejake veci.a vy chlapi nebutte debili a starajte sa o deti,snazte sa z nix urobit plnych a stastnyx ludi.to ja len tak lebo mne to dozicene nebolo....zdrave rodinne prostredie
aj ja som mala 21 ked som sa s mojim priatelom milovala... a teraz sa mi "vyhraza" ze budem jeho zena :))))