Včera som hľadala nejaké info ohľadom očkovania proti papilomavirusom pre dievčatá. Dosť som bola zhrozená z niektorých štúdií náledkov očkovania všeobecne u detí aj dospelých, z popisu účinku očkovacích látok na imunitný systém a následne jeho zlyhávanie, či chybné - autoimunitné - reakcie. Očkovaniu sa tam pripisovala zodpovednosť za také dnes naozaj čím ďalej tým viac sa vyskytujúce problémy ako alergie, astma, disleksia, autizmus, cukrovka, skleróza multiplex, Alzheimer...
Ja som bola asi 6 mesiacov pred diagnostikovaním DM1 očkovaná proti tetanu.... Podotýkam, že u mňa je dedičnosť cukrovky nulová - nikto z rodiny ju nemal.
Má niekto podobnú skúsenosť?
Jasné, že dcéru zaočkovať nedám - výskum ani netuší či vakcína má účinok ani akú dlhú dobu a či vôbec ochráni, je proti 2 druhom papilomavírusu z 30-tich, ktoré sa v 70% podieľajú na vzniku rakoviny krčka maternice a nákaza sa prenáša stykom slizníc. Ochrana je možno len 5 rokov (skúmajú ju iba 4 roky), takže neviem, prečo očkujú 9-ročné dievčatá, ktoré sa ani nemajú ako nakaziť. takže si myslím, že riziko očkovania je pre moju dcéru momentálne vyššie ako riziko nákazy.
ad. toxiny: je dolezite vediet, ze pri autoimunitnych chorobach, ktorou DM 1 je, nie su toxiny tym, co poskodzuje organizmus. Je to sam organizmus, ktory bojuje proti svojim castiam - v danom pripade proti B bunkam v endokrinnom pankrease.
ad2. odmorenie organizmu: akykolvek cudzi antigen, s ktorym sa telo pocas zivota stretne, moze byt spustacom ochorenia. Dokonca aj spominane rozne enzymy na ocistenie. Hocico. Nastartuje proces, ktory je irverzibilny. Liecba tychto ochoreni je len symptomaticka, nie kauzalna.
ad3. ockovania: Ockovania su povinne ako u nas, v kazdej krajine. Ziadne ockovanie, ako ani ziaden liek vobec niekedy vynajdeny, pripraveny, nie je 100% bez vedlajsich ucinkov. Kazdy liek, vakcina moze sposobit u senzibilnych jedincov ochorenie, dokonca smrt. Bohuzial, tomu sa predist neda a nikdy sa pravdepodobne dat ani nebude. Nie je preto namieste zrusit ockovania. Prikladom je napriklad eradikacia varioly, ktora bola smrtelna, kym sa neobjavila vakcina. Dnes je uz len ulozena v laboratoriach. A aj pri jej ockovaniach vznikali neziaduce ucinky, dokonca aj smrt.
Inac ta geneticka predispozicia je na vsetko a nemala byt omluva za nedostatocne predchadzanie chorobam.
Ja mam napr nachylnost(tj geneticku predispoziciu) na rozne plucne. To ale neznamena, ze musim byt stale chory, ako som bol v minulosti. Spravnou prevenciou a posilnenim tela som na tom podstatne lepsie.
A moj nazor na tie "autoimunne" som tu zdoraznil mnohokrat. Ked nic ine, takmlekari hovoria napospol o "nastartovani" autoimunnych, kde "startery" su rozne mikroby a zamorenie.
Nuz proti tym mikrobom a zamoreniu sa da bojovat prevenciou a posilnovanim imunity, nie vyckavat, az clovek tie "startery" dostane a poskodia mu telo dostatocne na tu "autoimunnu chorobu".
Samozrejme ani s tym celkom nesuhlasim, hlavne vo svetle, ked mnohi lekari postupne spajaju rozne tzv autoimunne s roznymi zamaskovanymi a poddiagnozovanymi infekciami v tele.
kamildu, toxiny a otravy maju velmi rychle nasledku na telo, casto je to len vec hodin. Vec len zalezi, kolko je ktory clovek na ne odolny. A tam samozrejme dedicnost hra hlavnu rolu, ale nie jedinu.
Ockovanie zavadza do tela rozne neziaduce materialy medzi inym aj casto virusy a silne alergeny pre niekoho, cudzie bielkoviny(pozri aferu okolo simian virusu SV40, ktory naockovali znacnej casti Americanov v rokoch 1955 az 1963 v ockovacej vakcine proti obrne(polio).
SV40 je spojeny s rakovinami, hlavne lymfomou, hoci to sa snazi medicka komunita zastriet.
Ten isty pripad bol na celom svete, ked pri ockovania a roznych injekciach sa rozniesla hepatitida A, hoci ju samozrejme zvalili na nedostatocnu hygienu.
Totiz este v sestdesiatych aj sedemdesiatych rokoch pouzivali ihly a striekacky, ktore sa vyvarali a niektore sterilizatory nefungovali dobre,tak sa nakazy roznasali medzi ludmi za pomoci lekarov.
To iste plati snad aj dodnes na nakazy roznasane zubarmi, kde nedostatocne sterilizovane vrtacky a ine nastoje prenasaju rozne nakazy z pacienta na pacienta.
Sterilizacia vrtacej hlavice je totiz velmi problematicka, hoci samotne vrtaky(burrs, drills) nepredstavuju dnes velky problem sterilizovat.
Dnes dobri zubari dokonca pouzivaju vzdy sterilne gumenne rulavice a nosia rusko na ustach pre svoju aj pacientovu ochranu, kedze sa zdrzuju v kriticky malej vzdialenosti od pacienta pomerne dlhy cas, co je dostatocne na prenos roznych infekcii.
A pri vrtani casto je to sprevadzane krvacanim a drobnymi kvapockami obsahujucimi telesne materialy z pacienta.
Mohol by som pokracovat aj roznymi nemocnicnymi infekciami, ako antibioticky rezistentnej(odolnej) formy stafylokoku zlateho, v ranach, zivotunebezpecna crevna infekcia clostridium difficile, ktora je hlavne zo znicenia probiotik roznymi antibiotikami a podobne, ale tato tema bola na ockovanie a to uz som z temy pridaleko.
to miskova mama: je mi luto, co sa stalo vasmu synovi. Chcem len spomenut, ze DM typ 1 je autoimunitne ochorenie. Je to choroba, ktora vznika v dosledku genetickej predispozicie (aj ked sa rodine choroba predtym neobjavila u nikoho, neznamena, ze pacient nema predpoklady ju dostat) + su dolezite faktroy prostredia. Tym faktorom mohla, ale nemuseli byt spominana vakcina. To vsak neznamena, ze ona sposobila ochorenie, ze inak by syn to ochorenie nedostal. Mohol a je pravdepodobne, ze by diabetes dostal napr. po beznej chripke, po pobyte v cudzej krajine a pod. Bohuzial, je to ochorenie, ako kazde autoimunitne, ktore moze vzniknut v ktoromkolvek veku (vid. psoriaza u 70 rocnej babky), aj ked je pravda, ze najcastejsie DM vznika v mladosti. Treba si dalej uvedomit, ze cukrovka 1. typu sa prejavi u pacienta po destrukcii viac ako 80% specifickych buniek pankreasu, ktore tvoria inzulin. Tento proces nebyva tak rychly ako uvadzate (3 tyzdne).
Za očkovanie Dultavaxom by mali začať procesy podobné Norimbergským, pretože ide o násilnú genocídu.
Multimiliardové zisky z predaja vakcín Dultavax neberú ohľad na nežiadúce účinky, ktoré potencujú cukrovku a ktoré prinesú "kolegom genocídy" ďalšie multimiliardové zisky z predaja inzulínu.
Uvedené obchody s Dultavaxom aj Inzulínom sú tiež dôležitým nástrojom tvorby HDP mnohých krajín sveta, nehľadiac na spôsobovanú genocídu, ktorá je mnohým vládam doporučovaná WHO v rámci "humánnej" strašiacej kampane o chorobách zapríčinených polio-vírusom.
Preto existujú propagačné agentúry WHO a jej podobné, a preto existujú ministerstvá zdravotníctva, aby napĺňali rozpočty krajín aj prostredníctvom predaja Dultavaxu a jeho nežiadúcich účinkov, ktoré neskôr zabezpečia obchody s inzulínom.
Ide o genocídu, žehnanú vládami mnohých krajín sveta, vrátane Slovenska.
Preto sa točia miliónové filmy rôzneho žánru tvoriace srdcervúce kladné image zdravotníkov, dotované finančníkmi ovládajúcimi farmakokartely...
aby svetová mienka bola na strane výroby a použití vakcín.
Toto je farmako-terorizmus za spoluúčasti WHO aj mnohých vlád, kde prevláda enviromentálno-imunitná negramotnosť a absencia vnútornej kultúry.
Zatiaľ môžem napísať len to, že bolo začaté trestné stíhanie. Keby som nemala istotu, že to spôsobilo očkovanie, nešla by som do toho. Preto znovu prosím najmä novozistených DM1 aby si pospomínali, či pred vypuknutím choroby neabsolvovali nejaké očkovanie či už povinné alebo nepovinné. Zatiaľ sa mi ozvali dvaja s rovnakým výsledkom. Ďakujem. Jana
ele ved to je potom vrazda ako kazda ina vo vecernych spravach...a napriek tomu sa to tak neposudzuje to ockovanie...chcelo by to nazor odbornika...nekupeneho samozrejme....mozno je to tak ako som spominal,ze ak by nebolo vobec to ockovanie,tak by nasledky na ludstvu boli omnoho vatsie....ale malo by byt kazde ockovanie vzdy na rozhodnuti rodica a nie povinne ako to je teraz.
Horny, väčšina detí má po očkovaní následky, niektoré menšie, niektoré väčšie, len sa to nemedializuje, tak ľudia o tom nevedia.
Niektoré deti nedostanú cukrovku, ale ostanú autistické - do roka bolo dieťa zdravé a potom ochorelo (z ničoho nič?) A niektoré deti zomrú ako nedávno na Ukrajine zomrel novorodenec hodinu po očkovaní ale to samozrejme do správ nedajú, dajú tam radšej kto si kde prdol.
ockovanie neuznavam lebo poznam ludi,ktori ziju zdravi aj bez neho,cize sa to da,ale len za urcitych podmienok a nasa doba tie podmienky moc nema,preto sa to riesi aj ockovanim.
Na druhej strane si myslim ze ak nie vsetky,tak skoro vsetky deti su na slovensku ockovani a cukrovku dostanu tak tri percenta zo vsetkych ockovanych deti ale to nemusi byt z ockovania....to by sa musel niejaky lekar vyjadrit,ze co by sa stalo ak by nebolo ockovanie....zrejme by boli ine choroby,mozno aj smrtelne,ale to ja neviem....a z urcitostov to nevie ani ziadny odbornik...ale realna hrozba roznych ifekcii tu je ....neviem ale telo je stvorene tak,aby sa vedelo ubranit samo...to ze sa v dnesnej dobe uz celkom ubranit nevie je uz druha vec