Včera som hľadala nejaké info ohľadom očkovania proti papilomavirusom pre dievčatá. Dosť som bola zhrozená z niektorých štúdií náledkov očkovania všeobecne u detí aj dospelých, z popisu účinku očkovacích látok na imunitný systém a následne jeho zlyhávanie, či chybné - autoimunitné - reakcie. Očkovaniu sa tam pripisovala zodpovednosť za také dnes naozaj čím ďalej tým viac sa vyskytujúce problémy ako alergie, astma, disleksia, autizmus, cukrovka, skleróza multiplex, Alzheimer...
Ja som bola asi 6 mesiacov pred diagnostikovaním DM1 očkovaná proti tetanu.... Podotýkam, že u mňa je dedičnosť cukrovky nulová - nikto z rodiny ju nemal.
Má niekto podobnú skúsenosť?
Jasné, že dcéru zaočkovať nedám - výskum ani netuší či vakcína má účinok ani akú dlhú dobu a či vôbec ochráni, je proti 2 druhom papilomavírusu z 30-tich, ktoré sa v 70% podieľajú na vzniku rakoviny krčka maternice a nákaza sa prenáša stykom slizníc. Ochrana je možno len 5 rokov (skúmajú ju iba 4 roky), takže neviem, prečo očkujú 9-ročné dievčatá, ktoré sa ani nemajú ako nakaziť. takže si myslím, že riziko očkovania je pre moju dcéru momentálne vyššie ako riziko nákazy.
miskova mama a kamari, ja osobne beriem na regeneraciu pri cukrovke tieto doplnky:
Gymnena sylvestris 2x1 gram
alfa lipoicka kyselina 600 mg,
sylimarin(vytazok z ostropestreca marianskeho=Milk thistle) 3x200 mg
kombinacia gymnena, morusove listy a skorica 2x1500 mg kapsule(dve kapsule , ktore maju 500 mg z kazdeho menovaneho dokopy)
B-7(biotin) 15 mg
L carnosine(2x500 mg)
Acetyl L- carnitine 500 mg
Samozrejme pri tom udrzujem velmi nizkosacharidovu dietu,samozrejme ziadne cukry,
ziadne hydrogenizovane a inac upravene rastlinne oleje, pomazanky a "masla", len panenske rastlinne oleje.
A zasadne nie ziadne vyrobky potravinarskeho priemyslu, co tieto veci obsahuju.
a este, co su to autoimunne ochorenia. to mi diagnostikoval pri stitnej zlaze. beriem L-thyroxin 100 a potom len 50. funkcia st. zlazy je ok.
prosim Vas co je to DM?? cukrovka? ja som sa tiez davala ockovat proti tetanu-3 vakciny. v januari bola tretia. boze nestraste ma. :(
RNG, ak možeš dať bližšie info ohľadom biologického a chemického poškodenia pankreasu a jeho regenerácie pomocou rastlinných extraktov, tak Ti budem vďačná rovnako ako Miškova mama. Pridávam e-mail: bbb@orangemail.sk
miskovca mama, pankreas a pecen sa daju regenerovat, ked boli poskodene chemicky ci biologicky.
Gymnena sylvestris, silimarim alfa lipoicka kyselina, skorica, morusove listy, vitamin C a rozne aminokyseliny su k tomu prostriedky.
Môj syn - 13 r. bol 12.1.2009 očkovaný proti tetanu. Ostal veľmi smädný, močil, najskôr som to prisudzovala suchému vzduchu, keďže sa pre zimu viac kúrilo. Ale zobrala som jeho moč - a nastal boj o život. Nalačno vkrvi glukoza 18,90, hospitalizácia v ústave v Ľubochni, infúzie a teraz nastavovanie na inzuín cca 5x denne. Tiež si myslím, že to súvisí s očkovaním, nakoľko tiež v rodine žiadny výskyt nebol. Ozvite sa aj ďalší. Našim deťom už nepomôžeme, ale skúsme pomôcť iným. Veľa info o škodlivosti očkovania je aj na stránke iniciatíva na uvedomenie si rizík očkovania (hľadaj cez google). Ešte raz prosím, ozvite sa tí, ktorí majú rovnaké skúsenosti. Ďakujem
...ano ale politici konaju najprv na podnet medicinskych vyskumov,bez nich by nebolo hadam ani tych spominanych vladnych programov,boli by vsak ine:-)
Ja to vidim z pohladu laika tak,že tak,ako pri chemoterapii aj ockovanie sluzi na to aby telo spustilo (zosililo...vyburcovalo) svoj uzdravovaci proces na podnet vniknutia do tela jemu cudzich latok (injekcie,ozarovanie,prašky)a snažilo sa ich elyminovať (zničiť) samozrejme je to len moj jednoduchy vyklad,je to ovela,ovela zlozitejsie.
Dnes tusim uz je ockovanie deti automaticke a ak sa niekto neda,tak ho aj tak lekary potom beru...ze je chory,lebo ho rodicia nedali zaockovat...krasna pasca :-)
Ja som sa dal zaockovat,ked som uz mal DM 14 rokov proti heapitide typu B tušim,ťazko povedať či mi to pomohlo alebo dokonca uskodilo...respektive ako by som sa citil bez toho trojiteko (v troch etapach) ockovania,veru tazko.No a dnes som sa dal prvi krat zaockovať proti chripke,len tak,ved uvidim či zaberie alebo dokonca uskodi a budu vetsie problemi ako byvali.
Cital som o ludoch v Amerike,ktory nedali svoje deti vobec zaockovat...sice tym stratili pre ne zdravotne poistenie, ale pochvalovali si to,ze deti boli uplne ine ako ich rovesnici,ako by sa im choroby vyhybali,ale treba povedať,že to boli ludia,ktory svoj život doslova zasvetili zdravej strave...študovanim a praktizovanim...ziadne keci ale činy.Bezny clovek bombardovany lekarskymi objavmi atd nema sancu zit bez chemie od narodenia az po hrob.
Rozne autoimunne ochorenia su na prudkom raste, nejaky dovod na to musi zrejme byt, nie len genetika, na ktoru to zvaluju lekari povacsine.
V teme "autoimunne choroby" som spomenul viacero moznych pricin "autoimunnych " chorob, medzi inym aj virusy.
Kedze vakciny casto obsahuju tzv "neaktivne virusy" a hromadu roznych pre ludske telo cudzich materialov, oslabuju telo a velmi pravdepodobne prispievaju na rozne ochorenia a znizenie imunity.
Najhorsie je, ze ich je coraz viac, tj utok na telo coraz vacsi a mnohe su len velmi kratko skumane a pretlacane na trh zastrasovacimi taktikami, casto za podpory vladnych organov.
A dufam, ze vacsina ludi ma ten isty nazor na politikov, ako ja a dat im taku moc do ruk je hazard.