Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Cukrovka - Očkovanie a autoimunitné ochorenia

Príspevok v téme: Cukrovka - Očkovanie a autoimunitné ochorenia
kamari

Včera som hľadala nejaké info ohľadom očkovania proti papilomavirusom pre dievčatá. Dosť som bola zhrozená z niektorých štúdií náledkov očkovania všeobecne u detí aj dospelých, z popisu účinku očkovacích látok na imunitný systém a následne jeho zlyhávanie, či chybné - autoimunitné - reakcie. Očkovaniu sa tam pripisovala zodpovednosť za také dnes naozaj čím ďalej tým viac sa vyskytujúce problémy ako alergie, astma, disleksia, autizmus, cukrovka, skleróza multiplex, Alzheimer...
Ja som bola asi 6 mesiacov pred diagnostikovaním DM1 očkovaná proti tetanu.... Podotýkam, že u mňa je dedičnosť cukrovky nulová - nikto z rodiny ju nemal.
Má niekto podobnú skúsenosť?
Jasné, že dcéru zaočkovať nedám - výskum ani netuší či vakcína má účinok ani akú dlhú dobu a či vôbec ochráni, je proti 2 druhom papilomavírusu z 30-tich, ktoré sa v 70% podieľajú na vzniku rakoviny krčka maternice a nákaza sa prenáša stykom slizníc. Ochrana je možno len 5 rokov (skúmajú ju iba 4 roky), takže neviem, prečo očkujú 9-ročné dievčatá, ktoré sa ani nemajú ako nakaziť. takže si myslím, že riziko očkovania je pre moju dcéru momentálne vyššie ako riziko nákazy.

Mimi323

multivitamin, sú to bludy. Ja užívam kopec vitamínov a je zaujímavé, že sa cítim lepšie, nie horšie. A počul(a) si už niekedy, že sa niekto predávkoval vitamínmi?
Ale zaujímavé je, že nepíšu o zlých učinkoch farmaceutík.

miškova mama

Ema, napíš viac, kedy sa to stalo Tvojej dcérke (v ktorom roku). A pozri si stránku, ktorú som napísala v predchádzajúcom príspevku.
RNG : prosím ťa, aké výsledky má používanie menovaných prípravkov ? Len také udržiavacie, alebo napr. aj nejaké zlepšenie. Čítala som, že pri cukrovke zlepšenie vraj nie je možné. Tak ako je to vlastne ?

Mimi323

Ema, dobre že to píšeš, lebo mnohí si myslia, že Damián si toto všetko asi vymýšľa, lebo nemá čo robiť.

Mimi323

Katarina, je to napísané v tomto fore, vo viacerých témach. Každý by mal jesť zinok, selén, probiotiká, vit. C - 3-6g denne.
Ak cítiš že na teba niečo ide, tak každých 15 min. si treba dať 1000mg vit. C, denne môžeš zjesť 15 g (aj viac) Toto som skúšala a funguje to. Minulý týždeň som musela byť pri chorej neteri, jedla som C a neochorela som. Sem tam som cítila hrdlo, ale prešlo to.
Ak na teba niečo lezie, tak je dobré piť Citrovital kvapky, tie sú aj na mnoho iných vecí.

ema

chcela by som povedať že moja dcera po povinnom detskom očkovani mala zistený diabetes a to v rodine nemámea dopočula som sa že to nebol prvy pripad .Tieto očkovania majú vedlajšie účinky .Dcera mala vtedy1.5 roka.Doktarka ju taktiež prehovarala na očkovanie proti chrípke ,dvakrat som ju dala zaočkovať ale dcéra bola stale chorá .terazju neočkujem už2 roky a jej stav je oveľa lepší občas nejaké soplíky.tak ja len toľko.

chozrasčot

no ja som bol chripkovy kazdy rok,tak preto si myslim ze to malo zmysel,na druhy rok sa nedam pichnut a uvidim ci sa vratim do "starych kolaji"vakcina ma zmysel ale urcite nie pre kazdeho