Včera som hľadala nejaké info ohľadom očkovania proti papilomavirusom pre dievčatá. Dosť som bola zhrozená z niektorých štúdií náledkov očkovania všeobecne u detí aj dospelých, z popisu účinku očkovacích látok na imunitný systém a následne jeho zlyhávanie, či chybné - autoimunitné - reakcie. Očkovaniu sa tam pripisovala zodpovednosť za také dnes naozaj čím ďalej tým viac sa vyskytujúce problémy ako alergie, astma, disleksia, autizmus, cukrovka, skleróza multiplex, Alzheimer...
Ja som bola asi 6 mesiacov pred diagnostikovaním DM1 očkovaná proti tetanu.... Podotýkam, že u mňa je dedičnosť cukrovky nulová - nikto z rodiny ju nemal.
Má niekto podobnú skúsenosť?
Jasné, že dcéru zaočkovať nedám - výskum ani netuší či vakcína má účinok ani akú dlhú dobu a či vôbec ochráni, je proti 2 druhom papilomavírusu z 30-tich, ktoré sa v 70% podieľajú na vzniku rakoviny krčka maternice a nákaza sa prenáša stykom slizníc. Ochrana je možno len 5 rokov (skúmajú ju iba 4 roky), takže neviem, prečo očkujú 9-ročné dievčatá, ktoré sa ani nemajú ako nakaziť. takže si myslím, že riziko očkovania je pre moju dcéru momentálne vyššie ako riziko nákazy.
ja som sa dal zaockovať proti chripke....a funguje to...ale este nie je koniec zimi,takze este nekricim hop :-)))
mimi323, ale ved aj my sme boli ockovany predsa. a sme tu. ja jedine co neuznavaj je ockovanie proti virusu chripky, kt. mutuje.
Aja, očkovania sú škodlivé a nebezpečné. V každej vakcíne sa nachádza ortuť, viac vysvetľovať netreba. Je to hnusné, že nás nútia očkovať sa. Ak ťa to zaujíma, tak si nájdi na -odkaz odstránený- očkovanie, je tam viacero zaujímavých článkov.
Inak keď sme už pri očkovaní, včera bola v telke zase nejaká lekárka a nahovárala ľudí na očkovanie. Zavolala jedna mamička, že má 8 mesačnú dcérku a že lekárka ju nechcela zaočkovať proti pneumokokom, lebo je ešte skoro. Mamička vravela, že dieťa je chorľavé a tečie mu vkuse z nosa a od očkovania očakáva, že to prestane!! No hlava sa mi zatočila, ako sú niektorí ľudia sprostí!
Lekárka jej nato povedala, že nevie prečo to lekárka odmietla, veď proti pneumokokom očkujú od 3 mesiacov.
stale mi nejde do hlavy ako ockovanie proti tetanu moze vyvolat cukrovku. ved proti nemu nas ockuju od malicka??????????
kamari odporucil by som ti brat aj sylimarin a alfa lipoicku kyselinu, ktore su tiez regeneracne na pankreas a pecen.
Pri cukrovke netreba zabudat na pecen, lebo ta reguluje vylucovanie cukru do krvi(glukoneogeneza) a tym predidenie nebezpecnej hypoglykemii.
Takže ešte jedna otázočka RNG: Keď zvládam udržovať cukor v norme (HbA1C okolo 4) a nemám zatiaľ žiadne poškodenie z následkov DM1 stačí mi na podporu regenerácie pankreasu brať Gymnena sylvestris 2x1 gram denne alebo ešte niečo pridať?
kamari, nemam z toho ziadne problemy, pijem dost vody a caju.
Len cast z toho je na regeneraciu pankreasu, cast na znizenie cukru v krvi a cast proti poskodeniu z cukrovky(periferalna neuropatia na nohach).
Zrejme ze to pracuje, lebo sa mi cukrovka znacne zlepsila, hlavne v dnoch, ked si najdem cas na hodinovu prechadzku.
RNG, to berieš všetky tie kapsule každý deň? Zdá sa mi to strašne veľa. Nebolí Ťa z toho žalúdok?
Tiež sa snažím o nízkosacharidovú dietu a žiadne "rýchle" cukry. Ale skúsila by som pridať aspoň Gymnena sylvestris - to čo som čítala o tomto prípravku sa mi zdalo najúčinnejšie na regeneráciu pankreasu. Je nutné brať kombináciu toho všetkého alebo má význam skúsiť to aj s jedným produktom?
Autoimunitné ochorenia sú choroby, ktoré sú zapríčinené nesprávnou reakciou imunitného systému, ktorý začne ničiť vlastné zdravé bunky. Radia sa sem ochorenia ako autizmus, Alzheimer, skleróza multiplex, cukrovka 1. typu - závislá na pichaní inzulínu, dislexia, ochorenia štítnej žľazy a pod. Lekári nevedia príčinu, ale spájajú ju s prekonaným vírusovým ochorením a mnohí aj s očkovaním (tetanus je asi najrizikovejší). Samozrejme závisí od organizmu ako očkovaciu látku zvládne, ale môj to zrejme nezvládol. Zrejme to bola kombinácia oboch faktorov - očkovanie proti tetanu - 3.vakcína a následná chrípka a bolo to.