Včera som hľadala nejaké info ohľadom očkovania proti papilomavirusom pre dievčatá. Dosť som bola zhrozená z niektorých štúdií náledkov očkovania všeobecne u detí aj dospelých, z popisu účinku očkovacích látok na imunitný systém a následne jeho zlyhávanie, či chybné - autoimunitné - reakcie. Očkovaniu sa tam pripisovala zodpovednosť za také dnes naozaj čím ďalej tým viac sa vyskytujúce problémy ako alergie, astma, disleksia, autizmus, cukrovka, skleróza multiplex, Alzheimer...
Ja som bola asi 6 mesiacov pred diagnostikovaním DM1 očkovaná proti tetanu.... Podotýkam, že u mňa je dedičnosť cukrovky nulová - nikto z rodiny ju nemal.
Má niekto podobnú skúsenosť?
Jasné, že dcéru zaočkovať nedám - výskum ani netuší či vakcína má účinok ani akú dlhú dobu a či vôbec ochráni, je proti 2 druhom papilomavírusu z 30-tich, ktoré sa v 70% podieľajú na vzniku rakoviny krčka maternice a nákaza sa prenáša stykom slizníc. Ochrana je možno len 5 rokov (skúmajú ju iba 4 roky), takže neviem, prečo očkujú 9-ročné dievčatá, ktoré sa ani nemajú ako nakaziť. takže si myslím, že riziko očkovania je pre moju dcéru momentálne vyššie ako riziko nákazy.
Ja som videla to v správach, povedala som si, že konečne to dal niekto aj do telky, lebo ľudia sú zaslepení, myslia si, že keď dajú dieťa zaočkovať, že už nikdy nebude choré.
Na jednotke išiel dámsky magazín a bol tam lekár, lebo mamičky omietajú očkovať svoje deti, no a on vravel, že sa to musí. Ja som napísala mail, a okrem iného som spomenula aj tvoj prípad, no mala si vidieť toho lekára ako zbledol a začal sa mrviť, nakoniec povedal, že nikdy nebolo dokázané, že je to z očkovania.
Ja ti držim veľmi prsty, aby si to dotiahla do šťastného konca.
Tu na zdraví je viacero ľudí, čo sa pokúša šíriť pravdu o očkovaní, najhoršie je, keď väčšina ľudí ti ešte vynadá.
Aja24 - keď tomu neveríš, príď k nám na navštevu a uveríš. Proti tetanu sa má očkovať raz za 15 rokov ale v 13 rokoch veku pichajú deťom vakcínu DULTAVAX, ktorá je proti tetanu, záškrtu a detskej obrne. Aj môj syn ju dostal pichnutú a do 3 týždňov mal cukrovku. Podala som trestne oznámenie na štát za ublíženie na zdraví s trvalými následkami, nakoľko to očkovanie v 13 rokoch je povinné. Odvysielala to TV JOJ 8.3.2009 v hlavných správach o 19,30. Hľadám ďalších, ktorým sa stalo niečo podobné....... Ozvite sa.
Protokol dr Berksona na liecenie pecene z poskodenia toxinmi alebo virusami ma tri zlozky:
...
selen(400 mcg) je antiviralny
....
sylimarin(900 mg)=vytazok z ostropestreca marianskeho=bodliak, sylibum marianum, v anglictine Milk thistle.
Tento stimuluje tvorbu zlce, cim sa pecen cisti(odmoruje, detoxifikuje) a zaroven stimuluje tvorbu novych zdravych pecenovych buniek.
....
alfa lipoicka kyselina (600 mg) je univerzalny antioxidant a regenerator, telo si ho tvori v mensich mnozstvach.
.....
Zaroven odporucam brat viacej vlaknin(zeleniny, pektiny, psylium, varene plevy, celozrnne produkty) lebo vylucenu zlc plnu toxinov je treba do niecoho nasiaknut a vyniest z tela, inac sa v crevach znovu absorbuje do krvneho obehu.
Danu dennu davku si treba rozdelit zhruba na tri casti
RNG : ďakujem za Vaše rady, ale uvedomte si, že ja som totálny laik v medicíne a niektoré Vaše pomenovania mi nič nehovoria. Neskúsili by sme sa porozprávať tak normálne, aby som tomu aj ja laik porozumela ? Ale veľmi si vážim, že chcete svoje priaznivé skúsenosti dať aj iným. Môžte mi odpovedať aj na mail. Pekný deň.
Multivitamin, samozrejme sa vsetkym da predavkovat, ale ten clanok je vlastne o inom:
Co si mnohi neuvedomuju, ze dr Gould jer plateny preve farmaceutickym priemyslom. A mnohym unikne taka malickost, ze rozprava len o syntetickych vitaminoch, tj nie o vytazkoch z potravin.
Napr na vitamin E je vyse 20 000 studii, kde zistili podstatne znizenie mnozstva poraziek(30-az 50 %) a inych cievnych ochoreni. Samozrejme to nebol synteticky vitamin E ale prirodna zmes D alfa , beta a gama tocoferolov s prislusnymi tocotrienolmi.
Synteticky vitamin E je DL alfa tocoferol, tj ani len ta ista molekula.
Ako som napisal uz viackrat na tuto termu. farmaceuti nemaju radi konkurenciu potravinovych doplnkov, lebo to znizuje ich predaj patentovanych liekov
Spravidla su ich vyrobky aj synteticke a davky v nich podla zastaralych dat z roku 1948.
Zrejme na nich nezarabaju dost, takze pomaly ale iste ich sami prestavaju vyrabat a stupnuju na ne utoky.
Samozrejme by som mohol pokracovat aj o druhych spomenutych, ale to by som sa zbytocne opakoval.
Povodne davky vitaminov z roku 1948 su davno zastarale a zdravotny priemysel napriek hromade vyskumov s prirodnymi vitaminovymi komplexami(samozrejme prevadzane znamymi a reputabilnymi lekarmi, nie nejakymi samanmi) to nechce brat oficialne do uvahy.
miskova mama, poskodeny pankreas a pecienka sa daju regenerovat.
V prvom rade treba telo odmorit enzymami(surove zeleniny a zeleninove stavy, najma zo surocej cvikle, tiez surovy ananas a papaja, alebo enzymaticke doplnky) chelacia a absorbcia(ovocne kyseliny, cilantro, rozne absorbenty, vcitane tekutych zeolitov, ktore prenikaju cez cele telo, nie len ako crevne absorbenty ako bentonoit, zeolit, aktivne uhlie mikrovlakniny (psylium, pektiny)
Protokol dr Berksona odmori a regeneruje pecen a ciastocne aj pankreas.
Pri cukrovke na regeneraciu pomaha gymnena sylvestris, morusove listy, acetyl L carnitin, L-carnosine a ine.
Pozri na rozne cukrovkarske temy, kde som aj ja prispel na tuto temu, a tentokrat nielen citujem lekarov, ktori sa s tymito prostriedkami zaoberaju, ale aj vlastnu skusenost ako cukrovkar, ktoremu sa to podarilo znacne zlepsit .
Mimi323 mala by si si ten clanok precitat pozornejsie.Predavkovanie vitaminmi nie je nic nove pod slnkom.
Ešte jedna dôležitá stránka : www.ockovanie.org.