Aký je vhodný darček pre mamku k narodeninám

Dairis

zaaujalo ma ze pisete o vonach ako darcek. viete mi ale aj nejako priblizit ako taku dobru vonu vybrat?
mamina bude mat meniny aj narodeniny zaciatkom februara a neviem co take by som jej mala kupit. preto som aj tu vlastne a prave toto ma zaujalo tak by som prijala radu

Lisabik555

Pre takéto staršie ženy je dobrým darček knihy :)) na čitanie odporúčam vybrať jej nejakú podla žanru ktorý ma rada

Juzya3

niktos99 - cau
Je to sice prakticky darcek ale myslis ze je to nieco pri com zene srdce zaplesa?
Z mojej skusenosti ti poviem ze nie. Ked dostane zena zupan tak si povie ze fajn. Ale nadsenie tam konci, preto by bolo vhodne investovat do krasy zeny :) nech vonia nech sa citi pritazliva. Kazda z nas sa chce tak citit.

Lietorika114

HM! neviem co je na tom take tazke my sme kupili s brachom mamine na narodeniny kozmetiku, ktoru ma rada a parfum. Uz po tych rokoch vieme ze to je to co jej dokaze urobit radost zakazdym :))) len dost si potrpi na tom aby jej vona vydrzala aby bola kvalitna, preto selektujem a starostlivo vyberam z kade co kupujem :) tento rok som uz druhy krat objednavala jej darceky cez Notino a nebol problem ani s objednavkou ani s dodanim a so samotnym tovarom tiez nie :)

lianka22

Ono sa dosť ťažko radí, keď človek nevie, čo ju baví, zaujíma a teší. Ja svojej mame vždy niečo nájdem na notino.sk. Má rada kozmetiku, sviečky, parfémy a tiež šminky.

rancid

Ahoj :-) Ja som mamke naposledy kupovala peknú bundu. Má rada vzory - www.gufi.sk - Monika jacket. Bola to presne táto :-) Nepotešilo by ju niečo podobné?

Lindus555

Je to už staršia dáma a každý vie že postarší ludia radi čitajú knihy :) tak jej skús nejakú takú kúpiť :) len neviem aký ma rada žaner :/ takže dalej si už musis poradiť sám