Aký je vhodný darček pre mamku k narodeninám

Dairis

da sa to tam normalne najst? tak by som to mohla ist pozriet, co sa tyka cien tak ako to tam je? ma zmysel takto objednavat co sa tyka cenovej stranky. su velke rozdiely v cenach medzi kamennymi predajnami a internetom alebo to robi len nejakych par eur?.

Jarunka12

Juzya3 naposledy si jej prosim ta jaku kozmetiku kupovala? :) kamoska tiez ze cez to nakupuje a uz viackrat si chvalila ze za take ceny ako si ona kupi cez net ze to je nonsens oproti cenam v obchodoch, tak som uz premyslala ze by som aj ja tak skusila nieco kupit :)

Juzya3

Cau Dairis
nemas vysoke naroky - taketo naroky mame na vone mnohe, ja tiez :))) takze to beriem ze je to normalne, ak vona je original a kvalitna tak by mala vydrzat cely den. Mamine som teraz k Vianociam cez Notino nakupila parfum aj kozmetiku a ta bola zas uzasnuta, ze co som to vymyslela :) nechcem jej davat furt rovnake darceky, rovnaku kozmetiku tak sa snazim hladat nove a nove veci ktore viem ze by ju potesili a tento rok sa mi to opat podarilo. Co sa tyka zlozenia parfumov, tak na tej stranke z ktorej som ja objednavala to najdes pod parfumami vypisane ;)

Dairis

zlozenie si viem pri voni sledovat? to akoze ako kde najdem ako sa k tomu dostanem? chcela by som jej vybrat nieco svieze :)
nieco co zaujme, vydrzi cely den a bude to take nadcasove...snad nemam nejake velke naroky ci? :)

lienka_1

Ahoj, podľa mňa kozmetikou nič nepokazíš. Aspoň u mojej maminy to tak je :) Ja používam francúzsku kozmetiku Nuance. Je bez parabénov a silikónov, krásne vonia a je príjemná na koži. Samozrejme je treba vybrať tú radu, ktorá bude pre ňu vhodná.

tatana1378

Nasu maminu velmi potesil kuchynsky robot, lenze to je drahy darcek..Takze dolezite je aj to ze do akej sumy sa chces zmestit

ivka_11

moja mama zboznuje strieborne sperky tak som jej darovala krasne nausnicky s kamienkami... tiez pekny namet na darcek :)

IvkA54365

Tazko poradit kazda zena je ina. Ja kupujem mamke stale parfem kt.lubi alebo každé 3_4 r hodinky ..konkretne moja mamka je dost prieberciva a nebuse vsetko "nosit"tak idem na istotu .ale podla mna by si dobre urobil ak by si kupil nejaky darcekovy poukaz niekde v salone ..napr v hodnote akej chces a sama si vyberie cim sa necha rozmaznavat..to nemoze nikde inde minut..zeny sa radi o seba staraju a vyzeraju krasne aj vo vyssom veku tak preco jej nedvihnut trošku sebavedomie..napr si da len vlasy upravit alebo manikura pedikura nech si trosku odpocinie :)

Mimma

Dairis vyberat vonu je to najlepsie co moze byt :) mamine kazdy rok kupujem k sviatku inu a riadim sa zlozenim, uz ako tak viem co sa jej paci, ake vone ma rada, ci ruzu a podobne a podla toho sa orientujem :) predsalen vies si uz podla zlozenia vonu aj predstavit aspon teda ja som taka :)

lieskovcek

Ako vybrať dobrú vôňu? Tak každej žene sa páči niečo iné, možno by si jej len tak mohla nadhodiť, že aká sa jej páči, či levanduľa, škorica a podobne a potom aj podľa zloženia si vieš nájsť vhodnú vôňu ;)