Čaute všetci,ktorým sa ešte nechce spať.Zajtra má moja mamka narodeniny-54r. a ešte nemám pre ňu vybraný darček.Aký dar by bol podľa vás vhodný k takémuto sviatku?Prosím len normálne odpovede.Vopred všetkým ďakujem.
Aký je vhodný darček pre mamku k narodeninám
Ja som to so spotrebičmi vzdala, lebo mamina vždy niečo spomenie a následne jej to ocino kúpi :D Takže je to také neefektívne kupovanie. Tento rok som stavila na zdravie a relax a zakúpila som im predĺžený víkend v hoteli Alexandria. Majú tam krásne okolie a tak som si povedala prečo nie? Sama som tam už bola medzi časom s priateľom a je to úplne na inej úrovni :) Služby, ale aj vzhľad a keďže sú moji rodičia už starší, tak im určite vhod príde aj to, že tam nemôžu ísť deti do 12 rokov. Horší oriešok bol tento rok ale priateľova maminka a ocinko, ale zmákli sme aj to ;) Tak som zvedavá na ovácie ;)
Mamku isto potesi spotrebic (mam to odskusane) ja to stale spajam so suserodencami alebo tatom a kupime nieco co jej pomoze v kuchyni tento rok napriklad klarstein mixer si vyhliadla a nenapadne naznacila tatovi tak sme jej ho zobrali a na narodeniny ešte kvety ale nie kytica nejake v kvetinaci to si velmi ceni a zboznuje orchidei uz len kazdy rok trafit farby ktoru nema :D
podla mna su super knihy, kvety, zazitkove poukazy
vzdelavac.sk
ak sa chce učit anglictinu, tak ako moja maja, kup jej videolektora - knihu a USB City language guide. učenie jazykov po pätdesiatke je proti alzhaimeru, a anglictinu potrebuje kazdý v každom veku. Mojej mame kniha priniesla naozaj radost, najmä USB s lekciami z jazykovky a konverzaciou:-)
Ja som sice prakticka zena, ale zasadne neuznavam prakticke darceky (a uz vobec nie zene) typu parny hrniec, vysavac,... Take veci sa kupuju, ked ich treba, cize vtedy jej mozem prispiet ked aktualne nema prostriedky alebo tak, ale ako darcek urcite nieco co ju osobne potesi. Mne sa napr. mame kupuje uplne najlepsie, lebo okrem toho ze poznam jej zaujmy, tak mam presny prehlad co ma a co nema doma, takze vacsinou su to knihy, cdcka s jej oblubencami, listky do divadla alebo sperky. Velmi to ale zavisi samozrejme od zaujmov a poznam aj ludi, ktori ziadne nemaju, tak tym asi je najlepsie nejake poukazky napr na oblecenie, alebo len tak peniaze do peknej obalky, kludne nech si za to kupia aj odstavovac podla vlastneho vyberu, ked sa im zide :D
Ja svojich rodicov vzdy posielam niekde na dovolenku, lebo viem ze sami by si to nekupili a tak ked im nieco kupim do domacnosti sice im to pomoze ale prakticky to je vsetko, no ked im kupim niekde 2 tyzdnovu dolenku tak viem ze si proste to volno vyberu a idu si oddychnut, a to je pre mna hlavne aby viac oddychovali a uzivali si.
Vlani som mamine kúpila k narodeninám parný hrniec, to preto lebo si ho želala. Svokre som kúpila kozmetiku a farbu na vlasy. Tohto roka chcem niečo iné, aby mali prekvapenie. Uvažujem o darčekovom koši. Našla som super tip www.skvelydar.sk
zajtra ma moja mamka 40 rokov čo jej mam kupit? :D
duska kup jej co este nema.to by malo zabrat.
Tá kozmetika je príma nápad,ale už to nestihnem.Rozmýšľam o nejakých maličkých zlatých náušniciach,nie preto žeby som šetrila,to na rodičoch nikdy,ale mama nosí len malé náušnice a stále má taký pech,že jednu stratí.Ďakujem za tip,budem vedieť čo jej dám nabudúce.