Čaute všetci,ktorým sa ešte nechce spať.Zajtra má moja mamka narodeniny-54r. a ešte nemám pre ňu vybraný darček.Aký dar by bol podľa vás vhodný k takémuto sviatku?Prosím len normálne odpovede.Vopred všetkým ďakujem.
Aký je vhodný darček pre mamku k narodeninám
Aj Janko z okolia Vranova by svojej matke mal dať jeden darček. Jeho matka ho už zúfalo očakáva. Je to jeho kľúč od domu.
- Stevo
- lenze tu potom nastava problem aby to nevzala mamina tak ze patri len do kuchyne ku sporaku, vies? - kazda zena je ina a inak taketo veci moze pochopit. Radsej by som tiez volila kozmetiku kvalitnu ;)
Darčeky pre mamu neznášam kupovať, lebo fakt neviem, čo ženy chcú. :-D Moja mama si sama darček vybrala a je najšťastnejšia na svete. Chcela zásteru Chic&Lovely. Popozerajte si, je pravda, že nevyzerajú len ako zástery do kuchyne, ale pôsobia naozaj ako plnohodnotný kus odevu. Ako šaty alebo čo, takže aj ja uznávam, že je to dobrý darček pre maminy a možno aj frajerky, hahaha.
Chrisiana tak podľa mňa by bolo fajn keby si objednávala kozmetiku a parfum cez notino...aspoň teda ja to mám tak oskúšané a vyhovuje mi to..čo sa týka konkrétneho typu parfumu, tak mne sa napríklad teraz páči Salvatore Ferragamo, tá krásne vonia a čo sa týka kozmetiky tak napríklad nejaký šampón alebo ptoom teda líčidlá ;)
lieskovcek ale čo také by si odporúčala? Aj nejaký konkrétny parfum? alebo v tomto smere nie je na mieste nejako riskovať?
Mamka je náročná na takéto veci a chcela by som jej aj kozmetiku aj parfum, z kozmetiky by si mi mohla tiež niečo odporučiť :)
Ja som tiež za nejaký pekný parfum, ja objednávam cez notino. A super darčeky sú aj krémy proti vráskam, to myslím každú maminu poteší :-)
Jahoda - cau
Suhlasim s tym ze by bolo vhodne darovat mamke darcek pre krasu.
Aby mohla zvyraznit svoju zenskost a aby sa citila pritazlivo. Teda aspon viem ze moju by to potesilo.
Preto som naobjednavala kozmetiku a parfum a uz sa neviem dockat co povie na novu vonu :)
Alenkalienka veď pozri kozmetiku ktorú používa. Parfum ktorý používa. Alebo jej vyber podľa toho čo sa tebe páči. Myslím že nemáš čo stratiť, keď jej dáš niečo čo sa tebe páči a bude to aj z lásky. Hlavne ale pri takýchto darčekoch si daj záležať na kvalite a originalite.
Robotický vysávač? to je praktické ale myslím, že viac ženu poteší niečo také, čo jej krásu vyzdvihne ako parfum, nie?
No moja mamina tiež teraz sobotu presne 60tku oslavovala no a ona je desný pedant, takže sme jej teraz kúpili robotický vysávač, nájdeš ho teraz napr za výhodnú cenu v Datarte www.letakomat.sk Najskôr nasledoval záchvat smiechu, potom, že ona takú hlúposť nepotrebuje a teraz jej furt behá doma a je šťastná že sa o vysávanie a zametanie nemusí starať ona, lebo to ona predtým minimálne 2 krát do dňa s metlou behala :-)