Čaute všetci,ktorým sa ešte nechce spať.Zajtra má moja mamka narodeniny-54r. a ešte nemám pre ňu vybraný darček.Aký dar by bol podľa vás vhodný k takémuto sviatku?Prosím len normálne odpovede.Vopred všetkým ďakujem.
Aký je vhodný darček pre mamku k narodeninám
@henrietka tafit sa do vkusu je tazke, ale mne to zatial vychadza tak, ze vyberam podla svojho gusta a popripade ak sa nebude oslavenkyni pacit, tak si ju ja necham a problem vyrieseny :) A zase mamku si uz poznam, takze pri nej taketo veci ani neriesim, netrapil si nad tym hlavu.
henrietka - cau
Je to vsetko vecou vkusu a podla toho komu darcek kupujes, osobne kedze som kupovala mamine, tak uz ako taky prehlad mam za tie roky o tom, co ma rada, co sa jej paci, co jej vonia, takze pre mna toto akoze nejaky velky problem nebol osobny by som mala asi vacsi problem s vyberom vina alebo niecoho podobneho ;)
ja mám osobne zlé skúsenosti s kupovním parfúmov.. je to naozaj ťažké trafiť sa do vkusu, jednoduchšie je kúpiť nejakú spotrebnú elektroniku ktorú viete že využije a k tomu napríklad nejaké vínko :)
Chrisiana darček je niečo na čom si podľa mňa treba dať záležať a je to niečo čím by si mala toho obdarovaného potešiť a myslím, že nás celkovo pre ženy sú darčeky ako kozmetika, parfumy a tak tými najvďačnejšími. Predsa len na to si vieme vždy nájsť miesto v kúpeľni :)
Martin tak to je fajn, že si sa trafil do správneho darčeka. Z vlastnej skúsenosti viem, že nie je jednoduché vybrať darček a duplom rozhodnúť sa kde ho kúpiš, že? Ja som kúpila mamine parfum, kým som vybrala taký, ktorý by sa mi pozdával, tak to nejaký čas trvalo, ale ten čas do toho investovaný bol dobre investovaný čas :P
Ja som pred mesiacom kúpil mame túto sadu a vraj je perfektná a bola za ňu rada. -odkaz odstránený-
lietorika presne ako píšeš bolo komplikované aspoň teda u mňa vybrať parfum, ktorý by sa mamine páčil. Nikdy by mi nenapadlo, že to bude také zložité. Ale našťastie už po prvom rade som sa poučila a už do budúcna budem vedieť, že zloženie je pri výbere parfumu kľúčovým faktorom ;)
HM! Katarina napodobne som na tom. U nas mamina sa potesi akurat tak kozmetike a takymto veciam. Lebo vie, ze pri vybere investujeme do vyberu vela casu a lasky :) predsa len je ine vyberat spravnu dobru kozmetiku, parfum a podobne ako len nejaku knizku ;)
lieskovcek ked si isla kupovat svokre kozmetiku tak nemala si trosku pochybnosti a obavy z objednavania cez internet? predsalen kozmetika je taka vec pri ktorej je ten vyber narocnejsi. Lebo nie kazdemu sa paci rovnaka vec :(
Haha no keby som mojej mamke kupila taku knihu tak ma posle kade lahsie :) cardsharp nehnevaj sa na mna ale mam pocit, ze sa tu riesi darcek pre mamku a nie pre nase polovicky, ktore tozvie ci si nieco vobec zasluzia :P
Co sa tyka darceka mamine, tak ja nakupujem len veci ako je kozmetika. Ci uz sminky alebo vlasova kozmetika a podobne, to je vec o ktorej viem ze maminku zarucene potesim ;)