Čaute všetci,ktorým sa ešte nechce spať.Zajtra má moja mamka narodeniny-54r. a ešte nemám pre ňu vybraný darček.Aký dar by bol podľa vás vhodný k takémuto sviatku?Prosím len normálne odpovede.Vopred všetkým ďakujem.
Aký je vhodný darček pre mamku k narodeninám
Zene v akejkolvek vekovej kategorii dozajista urobi radost kabelka, navyse ta je treba v roznych dizajnoch a styloch, takze chyba je takmer nemozna:-). Inac na novakabelka.sk maju teraz vypredaje:-)
Ja som maminke kúpila hodinky na narodeniny. Veľmi sa jej páčili
Ako pozeram kazda mame nejaky iny zvyk, ja som teraz aj na Vianoce objednala cez Notino parfumy, to je taka moja istota, ze kazdeho to potesi a nikto ma nesfunga, ze som kupovala nieco, co by bud nevyuzili alebo ze by im to len doma niekde na policke stalo :)
Tiež som za kabelky, na novakabelka.sk maju super kusky.
Najlepsia volba je prirodna kozmetika, či kvalitna hruba deka
Ja svojmu drahému vždy vymyslím nejaký originálny darček na darcik.sk Podľa stránok sú tam fajn nápady/inšpirácie a ešte aj ušetrím :P :)
na stránke www.electronic-star.sk majú teraz dobré akcie, ja som tam mamine kúpila kvalitný mixér klarstein :)
Pozri na bridlica.eu, neskutočne veci majú, mame by sa čosi mohlo páčiť
Je to uhol pohladu, u nas sa parfumy ako darceky osvedcili rovnako tak aj kozmetika, tym clovek nic nepokazi a najma je to super, lebo cloveku to nebude len tak niekde stat, ale realne to vyuzije ;)
Na kabelky mam overeny eshop, paradny vyber, rychle dodanie a ta kvalita spracovania je vyborna. Pozrite sa na novakabelka.sk