Aký je vhodný darček pre mamku k narodeninám

zuzka333

Ja som mojej mamke na narodeniny kúpila flanelové obliečky a dosť ju to potešilo. Odporúčam pozrieť dobré rady a typy na darček pre mamku v tomto článku nakupnyporadca.eu

Lelunka

Istota je tiež kabelka, tých nieje nikty dost:-) Napríklad tu majú velmi pekné, jednu odtial mam a ta koža je bohovská...

Marionna

HanaZ ja teda musim povedať, že z kosmetiky a parfemov radost nemam. Roky používam iba jeden parfem a kozmetiku mam tiež oblubenu, ktorá mi robí dobre. Keď dostanem niečo inej značky, leží mi to tu než to dam nejakej kamarátke. Šperky mi prídu fajn, lebo sú to veci, ktoré si sama nekúpim. Z bridlice tiež jeden mam a nosim ho rada.

HenaZ

sperky osobne povazujem za zbytocnost..aspon teda v tomto smere..osobne som radsej za prakticke darceky..parfum, kozmetika a podobne..myslim, ze to je najvdacnejsi darcek pre kazdu jednu zenu..a aspon viem, ze to nie su zbytocne vyhodene peniaze..

misicka333

myslim, ze mnohym ludom by to vyhovovalo, len aj podla seba viem, ze mnohokrat mame strach z toho aby sme neprisli o peniaze a neviem co a potom radsej cuvneme a ideme na predajnu hladat to co chceme, aj ked nastastie ja som tento svoj komplex uz prekonala :D

HenaZ

mne to tak vyhovuje..niekomu nie..ale tak to je kazdeho osobna vec..kazdy mame rad nieco ine..je super, ked spravis niekoho stastnym, tym co mu vyberies..cim ho obdarujes..tiez to mam velmi rada, ked vidim, ze moja snaha urobit radost stala za to..

alenkalienka

Heňa tiež cez ten eshop nakupujem, minulý rok, teda ku koncu roka som z tade objednávala pre mamičku darčeky a mala obrovskú radosť čo samozrejme, že aj mne urobilo radosť :)

HenaZ

ebriela to co ty neznasas je jedna vec..a neznamena to..ze vsetky zeny nemaju radi tieto veci..napriklad ja sa velmi rada potesim nejakej kozmetike alebo parfumu..pretoze viem..ze ten co mi darcek dava sa snazi mi co najvaciu radost urobit..preto ja tiez to tak riesim..ked nieco, ze darceky tak idem na Notino..prezriem co tam maju za ake ceny a poobjednavam.. :)