Čaute všetci,ktorým sa ešte nechce spať.Zajtra má moja mamka narodeniny-54r. a ešte nemám pre ňu vybraný darček.Aký dar by bol podľa vás vhodný k takémuto sviatku?Prosím len normálne odpovede.Vopred všetkým ďakujem.
Aký je vhodný darček pre mamku k narodeninám
Ja osobne neznášam, keď mi niekto dá kozmetiku, ba nebodaj drogériu - a áno, som žena!! Každá si predsa musí kúpiť to, čo vonia práve jej, a preto by som nikdy v živote nedala takýto darček. Nebudem predsa mame naznačovať, že smrdí alebo čo... plus je to teda dosť neoriginálne. Mne je čo i len posunúť ďalej takýto darček, ak ho náhodou dostanem, trápne.
Co navrhujete skor ako darcek pre maminku? Radsej sa mam pozerat po nejakej kozmetike alebo skor sa zamerat na nejake parfumy alebo nieco podobne? Bude mat okruhle narodeniny na konce septembra a chcela by som ju prekvapit. Aby sa stale citila mlada a sebavedoma :) a myslim, ze nieco z toho by jej k tomu mohlo pomoct nie?
ano, ano, mnohokrat na niektorych strankach ma clovek problem sa vobec zorientovat, ze kde sa nachadza a kde najde to, co potrebuje, nuz tak to proste niekedy je, ale ja radsej sa drzim dalej od chaotickych eshopov :)
Danielka, to ti teda poviem, ja akože moc na tieto veci nie som, rieši to mnohokrát manželka, ale ja som zabudol na výročie a vtedy mi prehľadnosť a jednoduchosť eshopu Notino pomohla. Zorientoval som sa v tom rýchlo a celkom rýchlo som vybral aj darček, ktorý som si myslel, že by jej mohol padnúť vhod a ju aj potešiť.
@misicka333 to je tiez pravda, ked si vies veci pozriet niekde kde je to usporiadane pekne prehladne, ze nemusis lovit, preklikavat kade take, tak aj tieto veci, vyber ide jednoduchsie, to suhlasim ;)
samozrejme, ze to nie je nemozne, ved viem, mam s tym skusenost preto som to napisala, viem cim si prechadzaju ludia, co musia tieto veci riesit, niekedy sme na pokraji nervov, ale netreba to brat vsetko prilis vazne a treba sa zamerat na veci, co su dolezite a podla toho sa podari vybrat nieco fajn bezpochyby
Misicka nie je to nemožné. To s tebou súhlasím. Chce to len odhodlanie a chuť urobiť radosť tomu druhému. Mne sa na tej stránke páči aj to, že si vieš pozrieť aj iné veľkosti vôní, vieš si pozrieť, čo jednotlivá kozmetika a parfumy obsahujú a tieto veci, to je pre mňa teda plusom a to dosť veľkým.
danielka je to niekedy tazke trafit sa do vkusu, ale nie je to nemozne, treba sa snazit hladat moznosti ako vyhoviet, tak maminu si snad kazda z nas pozna a tieto veci uz nejako odhadnut musime vediet, respektive mali by sme vediet, mne notino pomohlo pri takychto dilemach alebo teda problemoch alebo jak by som to mala nazvat :) ponuka je prehladna a clovek si vie fakt vyselektovat a vybrat co treba
Lietorika myslím, že svojím komentárom si to dala všetko na pravú mieru. Chce to trošku trpezlivosti, trošku viac sa tomu povenovať a bude to dobré. Dať si záležať na darčeku je podľa mňa veľmi dôležité ;)
HM! Chrisiana je to klucove. Je to narocne prvych parkrat, ale ked sa uz do toho dostanes, ked ziskas prehlad, co ma mamka rada, co sa jej paci, co rada pouziva tak uz to taky problem nie je. Potom to uz vies vnimat aj tak, ze je to pomerne jednoduche riesenie darceka, len to chce cas a zvyk ;)