mozno si pomyslite,ma ta problemy,ale on je v tomto fakt kruty,sedim pri nom v aute,ide nejaka kocka,hned ju ocumuje,to iste robi ked sme vonku,na nakupoch,prosto vsade...
MOJ CHLAP STALE POZERA PO DRUHYCH ZENSKYCH!!!!
Moja zena stale pozera do vykladov a chodi po obchodoch, mina moje peniaze a mna to uraza
buduci golem mas pravdu presne tak to fici:-)
mne by nevadilo ze sa mu ina baba paci. ale vadilo by mi pocuvat ako nejaku babu predo mnou vychvaluje. je to jednoducho o slusnosti.
su muzi, ktori po inych babach pozeraju aj ked tam ich priatelka
potom su taki, ktori to nerobia, aby od nej nemuseli pocuvat vycitky
ale obe skupiny su vlastne rovnake, to iba naivne zienky si namyslaju, akych maju oni super muzov
a ked muz ohovori pred svojou priatelkou inu babu, tak to je snad najprimitivnejsia finta, ktoru muz moze pouzit.
baby, muzi nie su taki sprosti, ako si myslite, len to na vas hrame :))
a vy nam na to tak lahko skocite
ten moj tiez nepozera po inych. jednoducho na to nema bunky alebo co, zaujimaju ho ine veci, alebo ma tak lubi, ja neviem. to skor ja ked vidim peknu babu tak ho upozornim a on ju vacsinou, k mojej spokojnosti:) ohovori, alebo len tak zahmka. vsimla som si ze jemu sa pacia ine baby ako by som si ja ako baba myslela ze sa mu pacia. a inak chalani baby dost ohovaraju. ja si napriklad o nejakej myslim ze je pekna a oni ju tak skritizuju...ale tak oni podla mna tiez nevyzeraju ako sexidoly, mozno len tak frajeruju a dali by si inak povedat. :))
anca, kym sa len diva, tak to nie je take hrozne, aj ked ta to uraza. niektori chalani su proste taki. kym ta nepodvadza a inak vam to klape...radsej by si bola keby vobec nepozeral? lebo ked sa diva znamena ze je v poriadku, ma chut na sex. len to nie je slusne, pred frajerkou.
Ked clovek miluje nema potrebu obzerat inych.
Asi ma znosite pod ciernu zem, ale nie vsetci su rovnaki. Tak ja mam priatela, ktory, ked ide nejaka oproti a trebars ma vystrih a pod, otoci hlavu alebo sa zahladi do zeme. Ked mu poviem, ze "ej, aka kocka presla, a Ty si sa nepozrel"..tak mi na to povie, ze "sracka".
My ženské sme hrozné...stále niečo potrebujeme riešiť... veď ideš po ulici a hadam nebudem vždy klopiť zrak keď pojde oproti pekný chlap... a tiež partner môj by musel byť chory ... a je lepšie ked sa s tebou nepozera a ked zostane sám...nevie čo zo sebou... ??? veď čím viac ho na to upozorňuješ, tým viac ho provokuješ... nech sa pozreie ...veď musíš cítiť či si pre neho tá momentálne jediná :-)))
tak mirka23 to je super vaz si to pretoze pozerat po druhych a pozerat po druhych su dva rozne pojmy a kto to neskusil nevie o com je rec Ja sa tiez pozriem ale len tak akoze ide chlap a nie- aha toho by som chcela a to kazda na svojom zbada o aky pohlad ide pa pa :-)
Ja som ten typ co nikdy nemal potrebu pozerat na chlapa...ak nieje spriaznenost duse schranka ma nezaujima....absloutne.