mozno si pomyslite,ma ta problemy,ale on je v tomto fakt kruty,sedim pri nom v aute,ide nejaka kocka,hned ju ocumuje,to iste robi ked sme vonku,na nakupoch,prosto vsade...
MOJ CHLAP STALE POZERA PO DRUHYCH ZENSKYCH!!!!
no a dufam ze sa ti to vsetko urovna a budete o.k.hoci ocumovanie inych zien vlastne zeny nezmenia :-)
vsak ale ja som ostala psychopat pri nom,jak ide okolo sukna,vacsie kozy...tak je mimo...
noproblem je urcite ked si vzahranici moc by som mu neverila teda ja vobec po tom telefone ale aj s pribehov co mi rozprava manzel su take manzelky(pozna osobne)ze nosia domov peniaze dokonca kupia auto oni robia a muz sa vyvaza a ine. Noked aj robis vonku stopni peniaze a daj len na nevyhnutne veci a ostatne si zablokuj pre seba a uvidis dokedy bude klud .CI ta nema len preto ze ho zabezpecujes
no myslim ze toto robi 99./muzov apritom sa tvaria ako anieli.Treba ich obcas skontrolovat a ukazat ze nie su jediny a len tak mimochodom naznacit ze chlapov je dost a az si mysli ze pri tej druhej si bude moct dovolit to co pri tebe tak sa zbada aj moj sa obcas zatvari ze on nic ked mu poviem ze ma to uraza a podcenuje ale ked mu poviem ze nejako bez neho budem vsak nech skusi tak sa drzi
anca, som rada, ze niesom jediny psychopat :)
takze ked ho prestanes kontrolovat tak ti pravdepodobne hned zahne? a to co je za vztah? to ta tesi, ze ked ho neuhanas tak hned uteka za inou suknou?
tak ked on sa pozera tak to rob tiez.a potom uvidziz jak sa bude tvarit on....
raz v noci mu zazvonil mob.zdvihol ho a samozrejme zensky hlas...KDE SI?tak uznajte ze ho furt kontrolujem,sme stale spolu,isto ziadnu nepretahuje,ale ked som dva tyzdne v zahranici....tak ja neviem
ak to s tym pozeranim prehan, tak to je problem, ale ak len sem tam pokukne a nie je to na dennom poriadku, tak by si to mohla aj prehliadnut...
he he, no tak to sme myslim ze viacere take drze hnusne :)
lenze potom ked zistime veci, ktore by sme radsej nevedeli...ty kokso, vrazdila by som! teraz sa mi moja zvedavost neoplatila, ale aspon viem, ze je to hajzel.