Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

MOJ CHLAP STALE POZERA PO DRUHYCH ZENSKYCH!!!!

inkognito

som žena,a budem sa vám zdať zvláštna,ale mne absolútne nevadí,ked sa ten môj díva po druhích ženách,pretože našiel to čo chcel, a vôbec nechce sa mi to tu rozpisovať

zlomená

Ahojte všetci...nedá mi nereagovať na túto tému...rada by som vám porozprávala svoj príbeh... chodila som s byvalym vyše 6 rokov a tiež rád očumoval baby, aby som bola konkrétna, iba pekné baby...veľmi ma to trápilo, veľakrát sme sa o tom rozprávali, vpodstate som viedla monológ:)a tiež ma vždy odbil, že on nečumí po babách...a takto to šlo celých skoro 7 rokov...ale to nebolo všetko...potreboval byť obľúbený, vždy a všade vyhľadával nové kamarátky, dával im čísla a ku koncu vzťahu sa s nimi dokonca už aj stretával...neviem, či ma niekedy podviedol, tvrdil, že nie (vôbec to už neriešim)... a teraz k podstate veci...ja som sa mu to iba ,,pozeranie,, snažila tolerovať, fakt som bola už presvedčená, že je chyba vo mne a na tom nič zlé nie je...ibaže ma to psychicky veľmi zlomilo...neviem sa z toho dostať...teraz mám už nového priateľa, s ktorým sme spolu už 1,5 roka...je to úplný jeho opak, verím mu, že jeho iné baby nezaujímajú... ibaže problém je v tom, že ja sa stále neviem zbaviť toho môjho psychického problému...stále sliedim, či aj on pokukuje po babách:( a dokonca, si sama všímam výstrednejšie baby, a to možno ešte viac ako chalanov... samozrejme, že mi vôbec neprekáža, keď si nejaké pekné dievča na ulici všimne...problém nastane až vtedy, keď sa na nejakú pozerá dlhšie...i keď si uvedomujem, že aj ja sama, keď vidím nejakého chalana,ktorý ma niečim zaujme, tak si ho obzerám :), neviem ovládať svoje pocity...a začnem zúriť, a možno on je v tom úplne nevinne...veľakrát som sa už chcela kvôli tomu s ním rozísť...nechcela by som vzťah, kde by sa to malo ešte raz zopakovať, radšej chcem byť sama...
A preto jedna rada pre vás: ak sa vám zdá, že vám váš priateľ očumovaním na iné baby ubližuje, ukončite to skôr, ako by ste mali dopadnúť ako ja...nesnažte sa tolerovať niečo, čo je proti vašej srsti, pretože si myslíte, že každý chalan pokukuje po babách, lebo sú aj takí, ktorí sa či už na baby, deti, dedkov, babky, stromy...pozerajú úplne rovnako...slová môjho terajšieho priateľa:)Teraz len lutujem, že som terajšieho priateľa nestretla ešte skôr ako bývalého...bol by to úplne ideálny vzťah:)

jajka

golem pozor rozmnozujes sa :))vies to je muzsky pohlad na vec, zenu to uraza pretoze pre svojho partnera ma mat postavenie tej jedinej vyvolenej a najkrajsej. jasne ze je to utopia. neber ziadne zene iluziu ze je ta najkrajsia. spravis ju smutnou.

suedenim

jesiiskuu, clovek ma zmysel pre vsetko pekne,je prirodzene ze chlapi pozeraju po inych babach. Ved ked su pekne,preco nie?Chlap co si neobzrie peknu babu podla mna nieje uplne zdravy. Robi to aj ten moj a ja sa tiez obzriem za peknych chlapom,ved uff..co by nie:) Dokonca sa mi obcas stane ze ide oproti mne parik a chlap sa za mnou nenapadne otoci a nie pre to,ze by svoju drahu polovicku chcel hned vymenit:)ja neviem co na tom tolko riesite,ludska sexualita je proste taka,a vy co neviete ovladat svoju ziarlivost tak rychlo zacnite:)

jajka

jasne ze si kazdy vsimne babu co beha polonaha. ale su chlapi, typy chlapov, slusne nazvani suknickari, co ocumuju cudzie zeny,aj slusne oblecene, stale, aj ich balia, ked su s nimi partnerky. ja by som takeho chlapa nezniesla.
a skraslujem sa preto aby som sa dobre citila. keby som chcela aby na mna cumeli vsetci uchylaci dam si minisuknu.

sucasny golem

jajka,

ty sa urcite tiez skraslujes nie preto, aby si ta nikto nevsimal, ale preto, aby si ta ludia vsimali. Ak zena vybali kozy a ma opasok miesto gatiek, tak samozrejme, ze si ju kazdy vsimne. Je to to iste ako keby chlapi chodili s rozopnutym poklopom.

jajka

no vidis a o to tu ide. ze niektori chlapi sa nedivaju, ale cumia. dobreze im oci z jamok nevypadnu. ako sa ma citit ta baba s ktorou ide.

byvaly golem

jajka,

zavisi, co rozumies pod "okukovala". Pozerat sa moze kde chce. Keby sa pri nejakom zastavila a zacala okolo neho robit kolecka a hypnotizovat ho, tak by som to zacal nejako riesit.