Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

MOJ CHLAP STALE POZERA PO DRUHYCH ZENSKYCH!!!!

inkognito

-je to jedno ,som preňho TA PRAVA už niekolko rokov
- je to v tvojej psychike,robíš problém ,tam kde nie je,sú aj dôležitejšie veci v živote,ako to ,že nejaký chlap očumuje ženskú

zlomená

Anca, nemáš skype? bolo by to jednoduchšie...ak áno, napíšem ti na mail môj nick a potom ma vyhĺadáš, ok?

zlomená

suedenim...áno, más pravdu...a ja si to aj uvedomujem...chcela som vyhladať aj pomoc u psychologičky, ale žiadnu nepoznám...a môj priateľ je veľmi chápavý, vie prećo tak reagujem a snaží sa mi veľmi pomôcť, pretože mu na mne záleží...

zlomená

a ešte niečo...možno, keby zažijete to, že váš priateľ vás nevníma, len kvôli tomu, že je zaujatý nejakou babou, ktorá sa nachádza vo vašej blízkosti, nie som si istá, že aj vtedy by vám to bolo jedno

zlomená

inkognito, lilien

Ja si uvedomujem, že sú rôzne typy ľudí...A ako som uviedla, keby som neprešla tým, čím ,bohužial, áno, tiež neriešim kam sa môj terajší priateľ pozerá... a nie je pozerať sa, ako pozerať sa...

Anca: ak chces, mozme o tom pokecať bližšie:)

suedenim

zlomena, to co sa deje je predovsetkym v tvojej hlave. Pokial nebudes doverovat, znicis kazdy vztah. Jasne ze mas este duchov z minuleho vztahu,ale tento za to nemoze. Chlapi neznasaju podozrievave ziarlivky. Skus sa toho zbavit,pozerat na veci racionalne a uzivaj si pekny vztah. Problem zien je v tom,ze hladaju problemy tam kde niesu,resp, si vyrabaju vlastne,..a potom sa cuduju..

lilien

inkognito úplne s tebou súhlasím,myslím si že je to úplne normálna záležitosť aj môj pokukuje mne tým nijak neubližuje a ja sa tiež obzriem, hlavne že sa máme radi a keby sme sa kvôli tomu mali hádať tak zbohom.no čo už každý má svoj názor:D