mozno si pomyslite,ma ta problemy,ale on je v tomto fakt kruty,sedim pri nom v aute,ide nejaka kocka,hned ju ocumuje,to iste robi ked sme vonku,na nakupoch,prosto vsade...
MOJ CHLAP STALE POZERA PO DRUHYCH ZENSKYCH!!!!
Ja by som partnera co sa obzera za inymi nechcela.jeden kamaratkin brat raz povedal ,ze je to pre zenu ponizujuce ked sa jej chlap obzera za inymi.Povedal ,ze on ked ma zenu tak je pre neho ona jedina .Riesili sme presne ten problem s tou kamoskou , lebo jej priatel sa obzeral po inych.No ju to zranovalo a citila sa ponizena tym.ja si myslim , ze clovek co pozna svoju hodnotu by sa nemal nechat ponizovat.A tu vidim ,ze su zeny co im to nevadi ked to partner robí.Su take co im to vadi.A su muzi co to robia a co to nemaju potrebu robit a su dostatocne citlivy na svoju partnerku.A este su aj takí co maju snahu to zmenit pre dobro toho druheho.
no podla mna na tom nieje nic zle.je to prirodzene.kazdy clovek sa pozrie ked ho nieco uputa.a to ze sa pozrie este neznamena nic.myslim ze si zbytocne lames nad tym hlavu:)
BINGÓ...suhlasim s Tebou a to mam uz za sebou toho naozaj dost... kazdy jeden sa pozera a ak ho nemilujes, tak ho obmädzujes... ja sa tiez pozeram po chlapoch a este aj poviem ak vidim nieco co stoji za komentar... pekny dnik dievcatka :-)))
chlapi su hovada!!!!vsetci do jedneho!!a viac sa uz radsej nevyjadrujem lebo by som skoncila pri nadavkach hrubeho zrna.
odkaz pre mirku23
no ano vidno se nemas este ziadne skusenosti,bud si flegmos alebo tvoj je taky vzorny a je este jedna moznost mozno toho tvojho nemas rada a zijes vedla neho len aby tam niekto bol a tak je jedno ako sa sprava
Môj našťastie okato neočumuje. Som toho názoru, že keď nie je so mnou, nech sa kľudne otáča aj o 180 stupňov a čumí s otvorenými ústami ako dawník, ale keď je so mnou, nech sa toho zdrží, lebo je to neúcta voči partnerke. Najvačšieho čumila, čo som doteraz zažila, bol jeden strašne škaredý spevák z nemenovanej kapely, čo sme ho stretli so ženou na parkovisku, ten pred svojou ženou tak nepríjemne očumoval a premeriaval, že môj manžel vyskočil, že mu ide jednu vraziť, že čo si o sebe myslí. Ja byť jeho ženou, tak mu zrazím tie stovky dioptrie z hlavy, aby už videl len mazanicu. Je to neúctivé a nech mi nikto nehovorí, že to chlap nevie ovládať - proste len nechce a dáva najavo, že mu partnerka za to sebaovládanie nestojí.
pravda