Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

MOJ CHLAP STALE POZERA PO DRUHYCH ZENSKYCH!!!!

...

Co je na tom. Clovek sa moze divat, kam chce. Zenu, ktora by mi hovorila kam sa mam a nemam pozerat by som nakopal do ...

w

taky muzi sa s vami rozidu bohuzial....nie ste to prave a treba si to priznat.muz ktory vas miluje nekuka na baby len ten co chce inu...INU AKO STE VY

figurantka

To ste mali vidieť toho môjho dievačatá - včera sme boli v hypermarkete na nákupe a čakali sme pri pulte na zaplatenie. A vedľa nás sedela v kočíku malá bába. A ja hovorím môjmu:"Pozri aká bába!" a v tom momente spoza kočíka vybehla taká kočka /baby ale nenormálna/a môj zahľadený. Tak som mu len na margo toho že:"som ti povedala, aha aká krásna bába, nie BABA!" To ste mali vidieť ten výraz tváre - a vraví, však pouze koukám

figurantka

To ste mali vidieť toho môjho dievačatá - včera sme boli v hypermarkete na nákupe a čakali sme pri pulte na zaplatenie. A vedľa nás sedela v kočíku malá bába. A ja hovorím môjmu:"Pozri aká bába!" a v tom momente spoza kočíka vybehla taká kočka /baby ale nenormálna/a môj zahľadený. Tak som mu len na margo toho že:"som ti povedala, aha aká krásna bába, nie BABA!" To ste mali vidieť ten výraz tváre - a vraví, však pouze koukám

lizanka

minule som sla po parkovisku pri obchode, a tam parkovalo auto, ktoreho posadka ocividne niekoho cakala a mali pootvarane dvere na vyvetranie, za volantom taky typicky disko-cavo a usta do O ked ma zbadal. pomyslela som si ze azda mi to ten den vynimocne pristane, a az vo mne hrklo, ked som zbadala, ze na sedadle spolujazdca ma caju. nastastie to nevidela, bola schulena, mala tmave okuliare a zda sa mi ze aj sluchadla v usiach. podla mna to bola od neho voci nej nehorazne ponizujuca drzost. kebyze mne toto chalan robi sustavne(ze ocividne nekontrolovatelne slinta za iynmi), zacala by som si vsimat inych, nielen kvoli vyvolaniu ziarlivosti, ale rovno by sa asi bolo treba poobzerat po novej(a podla moznosti normalnej) nahrade

zlatino

verim ti a aj viem ako sa citis skus to ako som ti napisala My sme spolu uz 28r.a tiez som hladala sposoby ako ukazat ze nie som blba a nenecham sa urazat Drzim ti palce