Skúsenosti zo soľnej jaskyne

yulka

Ja som nejaký čas chodila do soľnej jaskyne, neviem, či mi to pomohlo, ale bolo tam dobre. Jednoducho príjemne, dobrý oddych to bol. Skvelé bolo ísť tam s mamou alebo sestrou, jednoducho byť s nimi a oddychovať. Však to je ten najlepší liek, byť spokojný.

nika16

dobrý deň, začala som sa zaoberať touto modernou liečebnou metódou a preto by som Vás chcela poprosiť o pomoc. Ak máte niekto skúsenosti z Bystrianskej jaskyne alebo inej jaskyne kde sa táto metóda liečby vykonáva prosím Vás napíšte my ako prebieha liečebný proces.Ďakujem.

samko r.

RNG, tu je zloženie: minerálna voda, fruktóza, sušený extrakt Aloe 12%, dreň aloe vera 8 %, kyselina citrónová, aróma, regulátor kyslosti-citran sodný. Tvoj názor? Krajina pôvodu Kórea. U nás to distribuuje nejaká firma s Trenčína je tu na fľaške aj kontakt www.lauko.sk. Možnože tam objavíš niečo viac. Ináč mne, ale aj iným čo sme sa rozprávali chutí najviac v zelenej fľaške. A možnože je to aj celé klamstvo a podvod.

samko r.

No ahooooooooooj!!! Čo je s tebou, kde sa túlaš, ako sa máš, čo robíš, zdravie sa zlepšilo? Ja si teraz na skúšku kupujem každý deň fľašku drinku z aloe vera, je to nealko nápoj, ale drahý, zatiaľ som ho objavil len v predaju Slovnaft-čerpačka, 1/2 l stojí 65 Sk, ale tuším mi to pomáha. Už mám sľúbené aj 1,5 l balenia po 108 Sk /nákupná cena/, len to musia doviesť. Vyrába to Kórea.

RNG

Astma moze byt sposobena nanosmi vyluckov v plucach.a bakteriami v nich.
Oreganovy olej je aj antimikrobialny, aj expektorant. Mozno by ste ho mali skusit. Mozete ho najst na nete cez Google napr doplnky, oreganovy olej
Davkovanie podla vahy.
Na dospeleho(70 kg) je to 3x300 mg denne.