Ahojte. Rada by som chcela nejakého spoločníka - spoločníčku, s ktorou/ym by som schudla aspoň 5 - 8 kg.Určite by to bolo lepšie, ako sám.
Kto sa pridá?
Ahoj Inka,
tak to je uuuzasne, si super, a dakujeme, urcite ta budeme potrebovat v tejto nasej ceste ;-) ;-) ;-)
Dobre ranko,
Ja som dnes mala Actimel ;-) jablcko a popijam zihlavovy caj.
o telenej strave sa da vela nastudovat na nete.
delena strava:
www.strava.sk
ondrisova.blog.sme.sk
čaute holky,ja som min.rok schudla 22 kg pod dohladom trenera.možno 25 rokov som sa o to snažila a konečne sa mi to podarilo.Mala som 40 rokov a povedala som si že niečo pre seba urobim a to rozhodne,takže ak môžem tak vam poradim.teraz cvičim kalanetiku 2x tyždenne a bicyklujem skoro každy deň aspoň 15-30min.nepribrala som ešte ani gram a tešim sa že to čo ma naučili funguje.A mate pravdu,ani obmedzenie stravy ani cvičeniesamostatne nestači.treba to dať do kopy a počkať si na vysledok.v prvomrade som sa musela naučiť jesť.Ano jesť aspoň 6-7xdennne.To bol pre mna najväčši problem.ale ked nebudete jesť nebudete vladať cvičiť a stratite vela svalovej hmoty a nakoniec sa to aj tak obrati proti vam za neaku dobu.jesť bez tukov,ale vela bielkovin čistych a potom malo cukrov,sacharidov a vela ovocia alebo zaleniny,nikdy nie do kopy.Pohyb:1/2 hod.denne kardiocvičenia-beh,bicykel,plavanie,bežky alebo pod.+ 1/2posilovacie cvičenia.postupne sa cvičenia pridavaju podla toho ako už zvladate zaťaž.ja to nelahky boj,pretože vysledky som videla asi až o 3 tyždne a miestami som to chcela vzdať,alebolo nas viac a preto som to vydržala.potom ma to tak chytilo,že ked som nemala čas na cvičenia tak som bolo z toho uplne zufala,vybudovala som si v sebe zavislosť na pohybe čo je na tom to najužasnejšie.tak veľa šťastia a ked budete chcieť poradiť,tak rada poradim.
sybila s tou kalanetikou máš pravdu, ja som ju začala cvičiť na liečení robila som to 1 mesiac a potom som si kúpila knihu a podľa nej som cvičila...schudla som, ale to bolo už dávno, myslíš že má význam, aby som sa k tomu vrátila???
ahojte....napíšte prosím viac o delenej strave, lebo ja asi v tomto robím veľké chyby, čo smiem a čo nie????dakujem
Čaute, no čo ešte spíte. Ja som si včera s tými buchtami dal. Takže ráno som si dala bylinkový čajíček, idem si zacvičiť 5 tibeťanov a dám si jablko a o 10.00 kávu.Kalanetika je super cvičenie, ja cvičím podľa knihy a aj keď neschudnem na kilá tak nohy aj zadok sa mi vyformujú, mám s ňou dobré skúsenosti. Počula som, že aj Zoralates je dobré cvičenie, tak si chcem zohnať DVD.
orbitka... strava a cvicenie je jedna velka neoddelitelna vec.niekolko rokov som kupovala muscle &fitnes,kazdy krat som ho citala vo fitku a pritom neklamem makala na sebe hodinu na stepery,kazde rano o 7h.Hovori sa,ze zaklad je 70% strava a zvysok cvicenie.To mipotvrdila aj tu trenerka v UK.Vyzera na 40 rokov vynikajuco!Ja by som navrhla delenu stravu.Je pomalsia ale zato zarucena raz som ju skusala,ked sommala pri mojej vyske 52kg aj moj priatel na mne videl stale tuk.Som rada,ze je s nim koniec.Ja som sa vsak tak citila dobre a ked som odisla z domaceho hniezda kilecka pribudali ;o}.Bez toho aby sme zmenili stravu nam je zbytocne orbitka sa namahat vo fitku.Urcite ziaden vysledok,ked tak velmi maly.Keby sme boli obeznejsie,prosim ale takto nie.Jest pomenej aspon 5x a urcite zabudnut jest po 6h. to je pre telo velmi dobre pretoze rano vstanes so zaciatku sice hladna ale organizmus sa zmeni a budes vstavat nakoniec s peknym plochym bruskom a nie nervozna hladna ale kludna a vyrovnana zajdes k ranajkam. Poznas delenu stravu.Vyskusame ju?
Hello ;-)
takze nas rastie, super.
Myslim vo vasom pripade treba hlavne ten cvik...Aj ked uz pises o celulityde.Samozrejme jedlo je podstatne, ale pohyb na spevnenie urcite spevni nase zadky ;-)
Ja osobne `lubim` behanie. Takych 10koleciek na skolskom dvoje je super. Uz ide zima tak to bude tazsie.
pozeram primu a su tam zaujimave informacie o chudnuti a stravovani.
ok,alia.
ale my by sme mali hadam trochu inak.myslis cviky?alebo aj strava?