Kto sa pridá?

inka

damaxy aj ty ideš chudnuť?,ja som chcela len dievčatam z vlastnej skusenosti poradiť,mala som dobreho trenera a ten pondelok je najhorši.jA NEMAM žIADNY JO-JO EFEKT ALE NA DRUHEJ STRANE JA SOM PISALA,žE CHODIM 2X DO TYžDNA NA KALANETIKU A V PODsTATE SA STALE HYBEM.nie je to lahke rozhodnutie a ja som s nim bojovala velmi dlho,nie raz som skušala rozne diety a pod.nefunguje to aspoň nie u mna.ale ja som mala velku nadvahu,takže vy čo chcete schudnuť neake to kilečko sa nemusite takto obmedzovať ale vždy tam ide o redukciu prijmu,musite jednoducho viac vydať ako prijať.v tomto jedalnom listku je v zastupeni všetko od bielkovin po sacharidy a mineraly.a samozrejme k tomu pohyb.Ide len o jedno-ZAČAŤ A VYDRŽAŤ!

brittany

jj to je pravda..vylucite sladke a za par dni sa nim budete napchavat..saak mozte si dat sladkost raz za cas ale nie 5 3-bitiek za den :D

alia

Sladke ozaj v malom mnozstve ako sa hovori mala tablicka. Pretoze ak ju celkom obmedzite telu zacnu chybat cukry resp. zacnete mat nenormalnu chut na sladke a zjetie vsetko co vam pride do cesty.Hovorim z vlastnej skusenosti. Ak som mala chut na sladke tak som si ozaj dala, niekedy staci aspon sladka zuvacka. Zatial pekny dnik.

brittany

noo tak ja to spravim takto..budem jest to iste co doteraz len v mensom mnozstve..a aj sladke si niekedy dam =))
ja som daaaaavno mala takyto jedalnicek a dosiel jo-jo efekt

orbitka

tak ja s vraciam k môjmu odskusanemu a na mne ucinnemu jedalnicku:
doobeda iba ovocie. Na obed nieco dietne a hlavne dobre-oddelene kombinovane,vecera zeleninovy salat s jogurtom.toho zjem vzdy plne misisko! Malinka sladnost mi neublizi,ale aspon prve dni si ju odpustim.
alia,ja tu nemam taku moznost ist pocvicit,ani kamosky,ktore by sa dali prehovorit,a priznam ani cas.pocvicim doma :))

alia

inka... si ma predbehla ale dakujem. Presne takyto chod jedla mna caka zajtra a najblizsie dni. Tak sa pridajte ku mne, resp. k tomu co vam inka poradila. Ja ryzu zboznujem,aj minuly tyzden som si ju vychutnavala ale zvyknem si robit tmavu nie bielu.

forever?

tak si to chudnutie uzite. ale pozor na prilis "sutazivych jedincov". to by sa vam to potom mohlo pekne zvrtnut...