Ahojte. Rada by som chcela nejakého spoločníka - spoločníčku, s ktorou/ym by som schudla aspoň 5 - 8 kg.Určite by to bolo lepšie, ako sám.
Kto sa pridá?
dakujem za radu aj za podporu, určite to pomáha , myslím to vedomie, že niekto tu je kto ti poradí a podporí v tvojej snahe...prišla som neskôr takže už som si dala na obed biele pečivo - chyba, maslo - chyba a mlieko - je to chyba tiež??? myslím že nie je to lepšie ako pizza alebo bageta -šunková, alebo sa mýlim????
lilinka, to je pravda,tie chlebove vyrobky by si mala obmedziť na mimimum.ja som prestala jest chlieb a rozky a schudla som dosť.to ovocko si daj narano,najlepsie nalačno.a na večeru zeleninu napr.poliatu bielym jogurtom.taky salat.
Ja mám zavedený tento systém stravovania:
Ráno - nič alebo káva bez cukru.
Do obedu ovocie, ovocné džúsy.
Obed riadny klasický avšak polovičná dávka. Po obede ak aj si dám dajakú maškrtu tak popíjam zeleninové šťavy.
Najzdravšie je chudnúť pomaly ale isto.
No ja by som to vysadila,,,,aspon na tyzden ,dva a uvidis...
Mne osobne kilecka nabiehaju z mucnych jedal. Preto som to vysadila. Uz 3tyzdne som nevidela chlieb ;-) a ked uz vaaazne umieram po sacharide tak si dam zemiak. Ale to sa mi stalo jeden krat za 3tyzdne.
Papaj vajicka aj tie su dobre.
A vysad olej, sol, cukor.I kavu len 1krat denne.
A ako pises po 6pm nepapaj vobec, len pi!!!
vela stastia.
díki pet...neviem sa zbaviť tých kilečiek, stojím na váhe...aj ked dosť jem zeleninu aj ovocie a po 5- tej sa snažím nejesť už vôbec a pijem aj veľa vody...., ale doobedu si dám keksík a na obd pizzu alebo bagetku...tak to by som nemala však???
Lilinka, skus bez keksikov. ;-)
da sa to, radsej robkaj mrkvicku ;-)
Vazne ked `pretrpis` jeden, druhy den, potom si ani nespomenies na keksik.
VER MI, ZAPRI SA!!!
IDEME DO TOHO SPOLU
Ahojte Kocky (usmev,dadinka,lilinka)...
Je to super ze sa na to idete daj takto spolu, urcite Vas budem sledovat a tiez sa budem zapajat i ked uz som sa na dietku dala pred 2-3tyzdnami a schudla som zo 60 na 55kg.meriam 165.
Nastudovala som si rozne `ocistne kury` a dietky. Velmi Vam drzim palce.
Ak mozem odporucit uuuplne vysadte sacharidy,,,papajte vela zeleniny, ovocie, pite vystavene stavy (nie z obchodov to obahuje cukor a chemiu) a vela vela vodicky, bilinne caje (zihlava,salvia,repik), biele jogurty, tvaroh z medikom ;-), detske predsnidavky = aspon ja to tak robim a ide to.K tomu si kupte caj so SENNY to je super na precistenie a trosku Vas to aj prezenie, ale je to super.
drzim palce a budem sa zapajat, papa
vôbec žiadne keksíky? to nemyslíš vážne...aspoň doobedu by som si dala, ale asi mi poradíš aby som si dala radšej ovocie, však???
Bude sa to dať len obmedziť jedlíčko. Potrebuješ hlavne silnú vôľu. Nezabudni hlavne na pitný režim, žiadne sladkosti.
tak vážim okolo 80 kg, meriam asi tak 165 cm a ideál by bol schudnúť 10 kg..chcem veľa??? práve papkám hrizienko a na ranajky som mala bebe dobré ráno s kávičkou....na obed bude ...to ešte neviem čo bude