Ahojte. Rada by som chcela nejakého spoločníka - spoločníčku, s ktorou/ym by som schudla aspoň 5 - 8 kg.Určite by to bolo lepšie, ako sám.
Kto sa pridá?
Orbitka..tak som rada,ze si sa pridala do tejto temy lebo prave hladam niekoho kto by chudol so mnou a ty si takmer roznako na tom ako ja.Ja mam 172 a 62kg.Boky narastly ale co ma najviac na nich trapi,ze sa pridala mala celulityda ktoru som doteraz nikdy nemala a ohabnuty zadok.Som s toho dost det.Preto som aj rada,ze som sa tento rok nemusela davat do plaviek.Viem na slovensku bolo krasne leto ale ja som v UK a tu sice teplo bolo ale tolko casu zase nie. A najma som sa vyhybala aby somnemusela v plavkach pred priatela , proste sa hanbim lebo on vyzera viac nez dobre.Chodime spolu stale do fitka no ja tej nezdravej strave akooi neviem odolat. Ides so mnou, pridame sa k ostatnym?
baby,mam chudnut aj ja?mam 170 a vaha 62kg.mozno poviete ze nie vela,ale ten zadok a stehniska!mam alebo nie?
Jasne ze sa mozes pridat ;-)
`Usmev` zacala super temu takze ju nesklameme a pomozeme jej v tom a samoska sami sebe tiez ;-)
Takze je 9pm a uz od 6pm sa tu u NAS nejedava iba pije vodicka...
Aj ja som na vode iba...
Ahojte!V lete som schudla 8 kg..potom som sa "spustila" a prestala cvičit, dietovať a jojo efekt sa prejavil...Zdá sa mi to vynikajúci nápad chudnúť spolu, myslím že je tu väčšia motivácia...môžem sa pridať?
Ahojky, pocula som ze so senneho caju niektori mali krce, neviem mozno si ho mala vela.. moze byt...ja som s tym spokojna.
TAKZE HOLKY DO TOHO, uz papame iba do 6pm kazdy den a potom len voda. a ziaden chlieb... to bude heslo ;-)
Ešte som zabudla, ja som niekedy pila senny list, ale také kŕče som mala 3 dni, že som si povedala nikdy viac, ale to je individuálne. Mne stačí trocha stresu a už letím na záchod aj 5 krát.
Ahojte, aj ja idem s vami chudnúť. Ja som síce v júli ked sme išli na dovolenku za mesiac a pol schudla 10 kg ale som makala riadne a jedla len ovocie, a teraz nejako sa mi to znova nalepilo, lebo sa neviem dojesť. Takže meriam 164 cm a dnes som vážila 69,3 kg. ááááááále som dnes piekla buchty a už som ich zožrala ale 5 ale budem dnes cvičiť.
Mrkvová s petržlenom prečisťuje a urýchluje metabolizmus.
A moja velka rada je : CAJ SENNY LIST.
Je to uuuplna bomba na precistenie, daj si to 2krat v tyzdni na vecer jeden pohar.
Ked si to das prvy krat tak na vikend, lebo ta to moze prehanat ;-) aby si nemusela utekat na wc v praci ;-)...
Je to perfektna rastlinka na precistnie criev
Ano , denne ich pijem, aj teraz mam na stole dzan plny mrkva+citron.
Doma mam odstavovac a denne si na nom robim stavy. Mrkva nieje draha a kombinujem ju bud citron, petrzlen, jablko.
Je to chutne a super.Niekedy zriedim s vodou.
Ak nemas zozen si odstavovac, je to super vec...