Ahojte. Rada by som chcela nejakého spoločníka - spoločníčku, s ktorou/ym by som schudla aspoň 5 - 8 kg.Určite by to bolo lepšie, ako sám.
Kto sa pridá?
...ahojte....pridávam sa....=)))
aj ja sa chcem pridat :)..chudnutie v skupine bude ucinnejsie...dufam :)
ahoj tak ja by som sa velmi rada pridala :)
Inka.. to ti verim,ze uspech zaruceny.Som velmi rada,ze si prispela svojim prispevkom pretoze si ukazala,ze aj zenusky v tvojom krasnom zrelom veku mozy pre seba nieco urobit a nie sa skyvat za velymi vecami.Natolko som sa spoznala s cviciacimi vo fitku,ze to bol priam moj druhy domov.Travila som tam ozaj dost casu a isla som tam s radostou.Vzdy som vedela ktore tvare tam stretnem a prehodime medzi sebou par slov a aj nejake rady a cviceni.Ak ste niektore z Bratislavy,naozaj by som vam doporucila fitnes v ruzinove nachadza sa a Tomasikovej 19,na prizemi takej novej stavby.Ak by ste chceli kontakt,je tam majitel Martin s ktorym sa da skontaktovat a zaroven cvicit pod nim.Teda vas moze trenovat.Viem,zda sa to na jeden mesiac dost myslim okolo 4tisicok berie ale je v tom 3x osobny trening + nejake drinky a urcity pocet minut v solariu,jedalny listok,nauci vas ako cvicit a zarucene pri nom schudnete.Ked som videla ako dievcata aj 20 aj 40 rocne pri nm ale aj pri trenerke Slavke,on je vsak omnoho lepsi ona je strasne naladova, ako tie zeny chudnu tak som ozaj pozerala s otvorenymi ocami.Nadhdera.A chudli zdravo.Staci ak si odlozite korunku,zaplaite lenna jeden mesiac trenera a dalsi mesiac sa budete riadit len podla papierov ktore vam dal minuly mesaic ako rozpis.Je to skvele,dajte sa na to.Porozmyslajte.Sme krasne tak to svetu ukazme.
alia presne tak som to robila aj ja s mojou sestrou.Je fajn ked maš s niekym spoločny zamer.jedna druhu sme sa ťahali.A presne taky isty rozvrh sme mali rano airobne cvičenia poobede posilovanie.k tomu upravena strava a uspech bol zaručeny.potom sa k nam pridali ešte tri baby a to bol fakt perfektny pocit.
Orbitka..no to ja som v 18 co je pred 5 rokmi vazila pri vyske 172cm/50 max.52kg. Nepripadla som si extra chuda,jedla som vtedy uplne vsetko hlavne mamine buchty lebo ja meso nemusim.Dat mi buchtu a som vysmiata ako leco.Avsak odisla som pracovat mimo mesto a zo zaciatku som byvala u maminho brata co mi dalo,ze ja som sa cez den pohybovala vonkku a jedla co som chcela a kedze onma nevidel cez den jest akobyto bolo keby som sa u neho nenajedla.A kila behom 2mesiacov bolo 8-10kg. navyse.Dovtedy som hrala 10r. hadzanu tak som to takmer denne vsetko vybehala,niekolkohodinove trningy a zrazu ziaden pohyb.Ja do jedla pocitam aj ovocie aj zeleninu takze som jedla viac krat do dna.Dnes som chcela zacat ale bohuzial,rano cerealie z mliekom,v skole banan jablko.U priatela od hladu jogurt a teraz utekam pre maleho do skoly tak som doslova nahadzala do seba cerealie s mliekom a hroznom a letim.Vecer uz bude v poriadku a pojdem podla programu.Ja potrebujem mat tych 57-58kg. a vtedy poviem, ze sa citim fajn.Mala som ich skoda preskoda pred rokom ale verim,ze sa to podari spolocnymi silami.Vecer si pojdem do fitka zabehat a odcicit si vrch a b udem spokojna,pretoze zajtra mam volno cize pojdem cvicit tiez ako aj v sobotu a nedelu ked sa ku mne prida priatel a pred nim sa ulievat nemozem,hned by ma napomenul.Ja dokonca od neho vyzadujem aby ma "sekyroval" dodava mi to energiu pri cviceni.Chodis s niekym cvicit?Ak nie,zozen nejaku kamaratku uvidis ako to dobre padne,mne s takto podarilo zhypnotizovat byvalu kolegynu a rok aj v zime ked sme stavali o 6 kazducke ano ci prsalo,husto snezilo sme isli busom do fitka na 7h. do 8h. rychla sprcha a sup do roboty.Super energia na rano,ale len aerobne ccvicenie.Posilnovat telo som chodila poobede.Ked chces mozme vymenit mail adresu ak by sa nahodou vytratila tema,mi zostali sa podporovat v chudnuti.
orbitka,ja cvičim kalanetiku po roku chudnutia,ja som do vtedy cvičila ako som pisala.teraz je to o udržovanivahy a formy.Nie že by som ju mala teraz idealnu.ešte je aj čo zhadzovať,ale chcem na chvilu len tak to,organizmus sa viac prisposobi na novu vahu a potom znovu budem pokračovať.ja mam velmi dobrych odbornych poradcov,ktori pomohli už viacerym trvalo schudnuť.
inka,aj kalanetiku by som pocvicila,ale az ked mi ubudne aj na vahe planujem.takze dakujem za podnet.
Ahojte! Ráno som si dala odtuč. tvaroh, na desiatu jabĺčko, a obed je miešaný zeleninový šalát, právo ho idem zjesť....majte sa a pekný dníček prajem.
alia,tak mas pravdu s oddelenou stravou. ja som na skole mala pri 170/53.Celkom uslo,bolo to normal a citila som sa dobre.potom som nastupila do prace,kde som pribrala na 68 a to behom pol roka!nepomohlo nejedenie,vaha sa nepohla.potom som zacala s oddel.stravou a parada!chudla som.odisla som z prace a dnes mam okolo 62,mozno niekedy 63 max.ale vzdy na stehnach a zadku.vyzera to hrozne,nepomer stehna a litka.stacilo by mi tych 60,to uz mam vyskusane.
takze znovu oddelena strava?
ja som pri nej ale jedla 2-3x denne,ked neratam ovocko doobeda.najcastejsie na obed nieco okolo 12hod. a potom o 17hod. zvycajne zeleninovy salat s niecim jednoduchym dobre kombi.
u teba ako vyzeral den na oddel.strave? 6x si jedla?