Ahojte. Rada by som chcela nejakého spoločníka - spoločníčku, s ktorou/ym by som schudla aspoň 5 - 8 kg.Určite by to bolo lepšie, ako sám.
Kto sa pridá?
ozaj neviem co poved na tu Sipeky lebo som nikdy necitala o jej radach na chudnutie. S tym sladkym suhlasim v tom smere ak mas chut na sladke daj si ho radsej doobeda, nie vecer.
Čaute, dnes na STV1 dávali E.Šipeky, ktorá tam mala hosťa-dievča,ktoré chudne, neskoro som to zapla, ale, že jedáva ráno sladké, normálny obed, potom večeru. A cvičí 2x do týždňa a chudne 4 kg za mesiac. Dokonca si môže dať aj čokoládu, ale len okolo 10 hod. alebo 15 hod. a jesť musí 4x denne. Čo vy na to?
..ahojte.......takže ja som začala s každodennou 1 hodinou rýchlou chôdzou niekdy aj 2 hodiny....a cez víkend turistika....večer( po 5-6) nejem...a celkom menej jesť na ranajky jogurt cornflakes desiata -ovocie....normálny obed.....a večer ako kedy ......ale vtedy čo najmenej celozrnné chlebíčky, ovocie, jogurt......niečo menej kalorické...
A tej pani čo chodí o 7 mej ráno behat,už len za to,že to dokáze prajem aby schudla tolko kolko si želá,lebo si to zaslúži.No davajte bacha na rýchle schudnutie a velký úbytok,lebo síce schudnete ale vrásky pribudnú
inak aj ja prispejem ja som raz vylucila sladkosti asi na 3 týždne a schudla som 3 kg.Ale nič,len pozriet a chytit,zjest ani za zrnko makové.Nesladila som si vtedy ani kávu ani čaj,lebo som to nemala rada/teraz kávu sladím/a myslím,že aj prestat sladit na par mesiacov by pomohlo.No a najlepšia moja dieta bola panická porucha spojená s depresiou to bolo za 3 týždne 5 kg.No to bolo len na mna šité a nikomu neodporúčam,nikdy.Takže asi takto a raz som ešte mesiac nejedla po piatej a to boli asi dve kg za ten mesiac.Ciže ked to spocítam tak som za 12 týždnov mojho života dokázala schudnút 10 kg.
no to je to o čom som pisala,našla som si tam kopec kamaratok lebo tie čo chceli so mnou chudnuť tie len slubovali.a radili sme si navzajom a mali sme spoločne zaujmy.ja som chodila radšej trochu skorej do posilovne lebo potom som bola neaka prebrata.takže okolo osmej som ja už mala docvičene,domov som si kupila bicykel a každe rano som bud behala pol hodinu alebo dama bicyklovala.ale je to jedno hlavne nech je to pohyb,to už pri tom kolko chcete schudnuť,ako som hovorila ja som dala viac ako 20 kg dolu a stale sa držim.
Inka.. jasne Inocka, i ked neviem ci je to aj tvoje meno :o}} Ja za chvilu utekam do fitka, idem aj s priatelom takze ziadnefalkanie. Ale po pravde ja sa snazim vzdy vydat vseku energiu a nacerpat novu. Je to ohromne relax a zivota budic. Skoda orbitka, ze sa ti neda chodit cvicit ale aspon doma skus. Ja som napriklad bola vonku behat vcera pomedzi domy lebo som nestihla fitko v nedelu skor zatvaraju a tiez som bola saba. Ja som si uz zvykla pretoze ked som volavala kamaratky aby isli so mnou este ked som robila v BA tak len slubovali kazdy krat od zaciatku mesiace, 3 roky ubehli a nebola so mnou ani jedna. To je co. Slubotechny. Ale predsa len sa mi podarilo nainfikovat moju uz byvalu kolegynku, a doteraz stava rano sice uz nie tak skoro ale predsa o 7 behat. A v zie na 7 do fitka a tiez sama. Clovek sa nakoiec skamarati vo ftiku s ludmi a cviciacimi a je po ostychu.Inocka este raz dakujeme a tesime sa opat na dalsie papu. Zrovna som robila priatelovi prsicka, tak mu z nich ukradnem na zajtra. Krasny vecer :o}
a schudnete určite,ked som ja schudla tak schudne každy tymto postupom.a čo bola velka vyhoda mna to začalo velmi baviť a vybudovala som si velmi dobry postoj k cvičeniu.bola to už potom len zabava.
môžem,tu je utorok:
R:2 bielka,3 platky šunky,1 pečivo,zeleninova priloha/bielka môžu byť akokolvek pripravene len nie s tukom-omeleta praženica alebo len tak uvarene a upravene do bagety/
O:100g kuracie prsia,100g varene zemiaky,zel.obloha
V:to iste čo obed
olovrant,desiata ako vždy jedno hociake ovocie alebo zelenina
nezabudnite na pitny režim v podobe bezbulinkovych mineralok aby ste mali prisun mineralov a samozrejme zase cvičenie,ja som si davala v tento den airobne cvičenia pol hodiny a pol hod.bicyklovania
no čo môže byť?
Inka... Inocka, porad ked si mala dobreho trenera, co si dame zajtra? Budes nam pisavat den vopred teda kazdy vecer co na druhy den? Si zlata, babulky drzme pokkope, uvidite schudneme.