Kto sa pridá?

brittany

nikto neni u nas doma tak som si pustila hudbu a svihadlo a pritom som tancovala a skakala cez svihadlo =D..robila som to 45 minut a pred chvilou som skoncila a cela som spotena :))...dufam ze som spalila tie 4 mini kusky babovky...dufam...

zabka

ahojte...
asi mesiac som sa učila a aby som bola kľudná, jedla som sladké a jasné že som sa nehýbala.. len som sedela nad knihami..
no a teda riadne som pribrala.. hlavne na bruchu.. a som z toho hotová..
aj som behávala, aj dietovala, ale po 2 týždňoch som prestala, keďže som vážila niekedy aj viac alebo stále rovnako..
ja už neviem, čo robiť?.. poraďte..
mám asi 160 cm a kg? asi 150..:-) ale nie, ale na 65 sa mi to už asi vyšplhalo :-(
poraďte prosím...

orbitka

beruska a oddelenu stravu si neskusala?ja som pribrala za pol roka 15 kg.a schudla som ich ked som drzala oddelenu stravu.niekde nizsie som opisala pr.dennej stravy.alebo si pozri namet oddelena strava.nehladujes takze jojo efekt by sa nemal dostavit.samozrejme kombinovat so sportom,napr.bicykel alebo plavanie.ja som chudla zo dna na den a super.vela energie do zivota a dobru postavu mi to dalo.uz sice kombinujem kadejako,ale nepribrala som,mozno to 1-2kg.,co chcem schudnut teraz zo zadku a stehien.

beruska

mam 30 rokov a asi pred siestimi rokmi som pribrala behom roka 24 kg.kto mi poradi ako normalne schudnut vobec sa neprezieram jem normalne a dokonca som aj sladkosti vyhodila z mojho jedalnicka cate

brittany

alia..aha...dneska sme mali branne zo skoly a cesta na to miesto kam sme isli trvala priblizne hodinu a 15 minut a potom sme tam boli a potom naspat zas tu dlhuuu cestu..ale mam stoho radost lebo sm tam spalila par koalorii =))

alia

sybila... mas zaruceny jojo efekt, to by som nedoporucovala.

brittany... mne sa ten jedalnicek nedari a tak potrebujem schudnut.Totiz dari sa mi do 15hco som v skole, ked pridem domov a varim detom a krmim ich a kym idem spat to je hrozne.Nakupila somsi dnes kopcom ovocia a ked budem opat spizovat po kuchyni dam si ovocie, toho mozem zjest kopcom ale je to ovocie tak je dobre.
1x 90? To dobre nieje, pretoze brusne svaly si ptrebuju oddychnut a najma ak ich budes spravne cvicit ich tolkona raz aspon kym ich necvicis pol roka nezvladnes, pretoze by ta malo po spravnosti nie bolet od nich krize ale palit ozaj takypalivy pocit na bruchu. Ja ich zvladam 30 a prestavka medzi cvickmy ma trvat 10 sekund tak pomaly napocitam do 10 a pokracujem.Pri poslednej serii uz zatinam ruky aby somsa vytiahla.Je dobre ked ucitis palenie na brusnych svloch, vtedy pracuju a pomalicky spaluju. NA spodok bruska to cvicim aj ja si pridaj tento cvik.Ale kazdy den aspon 3x 15.Lahni si na chrbat a maj za hlavu sedacku alebo nieco coho by si sa mohla chytit pretoze v lezme budes zdvihat nohy ale len do ostreho uhla cca 60st. ked by si ich zdvihala do praveho uhla, prichadzas do odpocinku a to brusku aspon pocas tych cvickov nedovolime.Cize 15x kmitas hore dolu s napnutyn bruskom a pak na 10sek. uvolnis a pokracujes.Oki? Ale kazdy vecer. Dopiekla som priatelovi kolac a samozrejme som neodolala,fnuk.ale napravim sa slubujem.Zajtra idem do fitka tak to vybeham. S muzom si daj radsej oddelenu stravu, je to viac hodno ver mimam ju vuskusanu ale akosi sa do nej nemozem opat dostat. Bezte si pripadne spolu von zabehat, nehanbite sa okolia.Naopak to bude na vas pozerat s obdivom.Myslim to vazne alebo kazdy den prejst na 1 hodinu aj to je vyborna pomoc popri diete.

brittany

awoj alia...dobre tie brusaky platia :)...ale ja ich budem robit asi 1x90...nevadi??a jak si si zmenila jedalnicek??mas dietu alebo jes to,co doteraz len v mensom mnozstve??

sybila

No mne sa nejako nedarí dietovať, keď musím variť, ale sme sa rozhodli s manželom, že od zajtra si dáme 2 týždňovú diétu, je tam písané, že schudneme 8-9 kg, joooj ale je tam dosť mäsa a mne mäso nechutí a vajcia, fuj....... Ale za pokus to stojí, lenaže synovi budem musieť niečo iné chystať.

alia

briany... ojoooj britany taketo pokusi prosim ta nerob :o}} jeden den mas v sebe viac vody druhy den menej a hlavne rano je clovek najlahsi. Je to vsetko leno vede, urcite si z jedneho dna na druhy neschudla pol ila tuku co by bolo inak vynikajuce. Idem ja uz spat aka som unavena ale brusaky ma hold cakaju tak ci tak. Pridaj sa ku mne 3x 30. dobru nocku

brittany

ja som vcera zjedla otrochu menej nez ine dni a dokonca som si dala aj sladkost a rano som bola o pol kila lahsia :)...ae dneska som to asi zas nabrala =(