Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto sa pridá?

orbitka

dievcata,tak cvicite a chudnete? ako sa vam dari? ja mam plany a tie stehna a zadok...no,zatial nic moc.neviem,ci si moje telo povedalo,ze nieco este podrzi na zimu :))

sybila

Vieš čo kúpila som si Coenzím Q 10 s carnitínom, je to aj na srdce, na cholesterol a ten carnitín na chudnutie. tak uvidím. Lebo na chudnutie už som mala aj tabletky, aj nápoje, aj bio-líniu-ale tá mi trocha pomohla aj náplaste-hovadina. Ale najlepšie je zdravo jesť a cvičiť, potom to pôjde samé. Včera som sa dočítala, že pomocou enzýmov, ktoré sú v živej strave-ovocie....sa veľmi rýchlo chudne a sú aj v tabletovej forme.........čau

alia

Sybila... ja len hovorim jedno,ty si neschudla tuk, ty si stratila z tela iba vodu. Vies kolko trva normalne schudnut tolko kil tuku. Fu par mesiacov.Nie 4 dni. Myslim to vazne.Az ked zacnes cvicit a ako hovoris menej a racionalne jest, az vtedy zacnes chudnut a ubudat s tuku.Zatial to bola len voda. Ak zacinas cvicit,kup si L-carnitin,urcite aspon 500mg. Jedava sa to pol h, pred cvicenim alebo pije z takej odmerky. Je to v elmi ucinne.Niesu to ziadne hluposticky na chudnutie ale vyuzivaju to sportovci.Mne to pomohlo a aj ostatnym kamaratkam s ktorymi sme sa vo fitku stretavali.

brittany

pred chvilou som si dala 2 sladkosti =((..a mandarinku...newim ale stale nejako nechudnem..:(...mozno mne by pomohlo keby som s niekym sutazila lebo som sutazivy tip :D..ze kto viac schudne za urcitu dobu..mal by niekto zaujem si zasutazit??

alia

Sybila.. tak sa drz ale prepac ja si myslim, ze sa ti to vrati spat, pretoze si za tie prve dni dala zo seba iba vodu.Drzim palce, hadam sa ti to nevrati ale toto je najvacsia pravdepodobnost. Vela uspechov aj nadalej

sybila

Diétu som už ukončila, lebo ma nebavilo jesť stále mäso a vajcia ja som skôr na zeleninu a ovocie, schudla som 4 kg, to mi na začiatok stačí, začala som cvičiť a budeme pokračovať oddelenou stravou. majte sa

etm25698

pred 2 rokmi som schudla cca za 3 mesiace 5 kg,zisla som zo 65 na 60 kg,teraz po 2 rokoch stale si udrziavam 58 kg +-1kg,moj najblizsi ciel je 55 kg

petruska

NO JA BY SOM MALA ZAUJEM TAK AKO KEBY SI CHCELA TAK BY SME SA MOHLI DOHODNUT NA TEJ SPOLOCNEJ DIETE......AK MAS ZAUJEM...

sybila

čaute, alia, ja viem, že jojo efekt je zaručený, ale inak to nejde, musím sa tou diétou naštartovať a potom uvidím. Takže dnes začínam 3 den a ráno som skoro spadla z nôh 4 kg dole bez cvičenia. Ale od zajtra pridám aj cvičenie. Včera som to trochu porušila dala som si sladké na oslave, ale vidím, že to nevadí. Po prvom dni som myslela, že sa na to vykašlem, lebo mi nevyhovuje ked mám predpísané čo mám jesť a ešte samé mäso-fuj-to nemusím, ale ked som videla vísledok na váhe, tak vydržím. No manžel hned prvý den, on neni zvyknutý na také, a to si nemôžem dať pečivo s maslom, nie len suché. A nemôžem si dať kávu s cukrom a bielu kávu, furt, tak som mu povedala, že je veľmi slabí na diéty, že nech si pre mna za mna dá čo chce, ja to vydržím. Dnes som spokojná, majte sa....