Kto sa pridá?

dada

vedel by mi niekto poradit ako by som schudla za 2tyz.9kg?pls.chcela by som nejaky jedalnicek co a kedy jest.ozvite sa mi na adela444@orangemail.sk

angi

Neviem ci niekto vydrzi taku dietu ako ja.Dva tyzdne som jedla len kuraciu polievku(aj mäso)so zeleninou,pila len sodu,vodu alebo mlieko!schudla som 9kg.To bolo pred 2 rokmi.Mam 166vysku,65 vahu.Chcem sa dat nato znova.Ale POZOR na cukor!

zuzuzu

Caute, klobuk dolu pred tym, kto vymyslel, ze chudnuce baby sa budu takto kontaktovat :-) ja som pribrala, ako som sa ucila tento rok na statnice, vsetky teoreticke veci ohladom chudnutia poznam, len tazko je mi dodrziavat ich, lebo mam vycerpavajucu pracu a potom som nervozna, ked poriadne nejem ... len niekedy jem az prilis ... to je moj proiblem - ja totiz milujem dobre jedlo. Co keby sme sa navzajom takymto sposobom vyhecovali? Ja mam 168 cm a idem sa odvazit ... inak vyzyvam Vas do boja ... mozeme sutazit, kto kolko schudne (aj ked nie o milion :-) Pridate sa?

lilliana

Uplne rozumiem B. S. Timrave, chcela,poukázať na to čo ju trápi a trochu si vyliať zlosť:) - rozbor.
Dnešné dievčatá to majú oveľa ťažšie ako sme to mali my.
Veď ona vtedy nevedele že sú to ženy NATURAL CLASIC a tak mala len toto chabé pomenovanie ale to patrilo k tej dobe.

annaaaa

Vždy budete tučné a rozťapnuté a tie čo také ešte niesú, sú teraz také pyšné že im prši do nosa. Ale za pár rokov, alebo po pôrode všetky budú také macaté a široké. Potom bude platiť úryvok z knihy Boženy Slančíkovej Timravy - " a z mladých husičiek sa stali husy sadelnaté".