Ahojte. Rada by som chcela nejakého spoločníka - spoločníčku, s ktorou/ym by som schudla aspoň 5 - 8 kg.Určite by to bolo lepšie, ako sám.
Kto sa pridá?
ty necitas ostatne spravy?vyskusaj tu kuraciu polievku
Neviem ci niekto vydrzi taku dietu ako ja.Dva tyzdne som jedla len kuraciu polievku(aj mäso)so zeleninou,pila len sodu,vodu alebo mlieko!schudla som 9kg.To bolo pred 2 rokmi.Mam 166vysku,65 vahu.Chcem sa dat nato znova.Ale POZOR na cukor!
zuzuzu ja sa pridam :)...kolko kg navrhujes schudnut??
takze mam 168 cm a 66 kg - moj plan je stiahnut to na 58 kg
Caute, klobuk dolu pred tym, kto vymyslel, ze chudnuce baby sa budu takto kontaktovat :-) ja som pribrala, ako som sa ucila tento rok na statnice, vsetky teoreticke veci ohladom chudnutia poznam, len tazko je mi dodrziavat ich, lebo mam vycerpavajucu pracu a potom som nervozna, ked poriadne nejem ... len niekedy jem az prilis ... to je moj proiblem - ja totiz milujem dobre jedlo. Co keby sme sa navzajom takymto sposobom vyhecovali? Ja mam 168 cm a idem sa odvazit ... inak vyzyvam Vas do boja ... mozeme sutazit, kto kolko schudne (aj ked nie o milion :-) Pridate sa?
Uplne rozumiem B. S. Timrave, chcela,poukázať na to čo ju trápi a trochu si vyliať zlosť:) - rozbor.
Dnešné dievčatá to majú oveľa ťažšie ako sme to mali my.
Veď ona vtedy nevedele že sú to ženy NATURAL CLASIC a tak mala len toto chabé pomenovanie ale to patrilo k tej dobe.
Vždy budete tučné a rozťapnuté a tie čo také ešte niesú, sú teraz také pyšné že im prši do nosa. Ale za pár rokov, alebo po pôrode všetky budú také macaté a široké. Potom bude platiť úryvok z knihy Boženy Slančíkovej Timravy - " a z mladých husičiek sa stali husy sadelnaté".