epilepsia

Príspevok v téme: epilepsia
Jančura

Epilepsiu mi diagnostikovali v 14 rokoch,teraz 24rokov.Od tej doby som na liečbe.Patrím do skupiny možno tých šťastnejších epileptikov,lebo záchvaty nemám tak často a súvisia čisto len so zaspávaním.V roku 2003 vymiznutie záchvatov,po narodení mojho prvorodeného synčeka,no momentálne mám strach,lebo záchvat sa mi v ďalšej tehotnosti objavilt.j.23 týždeň tehotenstva.Tak dúfam,že to naozaj súvisi s tehotenstvom a vyčerpanosťou a po pôrode bude zase všetko o.k.,aby som sa mohla plnohodnotne starať o svoju 4 člennú rodinu,lebo naozaj tá doba bez záchvatov bola super,úplne plnohodnotný život.
-----------
Stručne popísaná choroba na tému "Epilepsia" www.zdravie.sk

RNG

Epilepsia je poskodenie mozgu. Moze byt zdedene alebo vyvolane roznymi skodlivinami, od toxinov az po tazke kovy.
Nuz a toxiny aj tazke kovy sa vo vakcinach nachadzaju, to si,
radana, mozes skontrolovat sama.
Takze opatrne s tymi "nezmyslami".
V USA uz je vo vacsine statov zakazane pouzivat vakciny konzervovane thimerosalom, velmi silnym zdrojom ortute.
Neviem ci aj na Slovensku, ale pochybujem....
Inac pozri si na teme B-17 tabulku vo tam uverejnil robie 56. Este lepsie, dufam ze sa nenahneva, ked ju zobrqazim aj tu v plnom zneni:
V amerike stanovil EPA-Environmental Protection Agency bezpecnu hladinu konzumovanej ortute na 0.1mcg/kg/den.
To len na porovnanie, ze akymi hladinami ortute su deti bombardovane este v utlom detstve po narodeni, ked ich imunitny system je len vo vyvoji a nedosiahol svoj obranny potencial:
- Den narodenia - hepatitis B - 12mcg ortut(thimerosal) - 30x nasobok bezpecnej hladiny
- 4 mesiac - DPD(neviem presne, ale pravdepodobne ockovanie proti parazitickym ochoreniam - 50mcg ortute - 60x nasobok bezpecnej hladiny
- 6 mesiac - hepatitis B, poliomyelitis - 62.5mcg ortute - 78x nasobok bezpecnej hladiny
- 15 mesiac - dalsie ockovania - dalsich 50mcg ortute - 41x nasobok bezpecnej hladiny

Dane udaje su za anglicko, ale podobne su aj u nas ...

Dr Tim O'Shea popisuje, ze z Thimerosalu sa po vstupe do nervoveho tkaniva stava transformaciou jeho neorganicka forma, od ktorej je velmi tazke zbavit sa telu.

Namiesto ortute sa poziva aj #6-pheno-oxyethanol, co je protoplazmicky jed.

Liecba Autizmu:
Dr Catherine Spears a Dr Allan Cott popisuju megavitaminovu terapiu ako vysoko ucinnu. Vitamin B6 a zinok su vysoko ucinne.

Dr Bernard Rimland urobil vlastnu studiu. Jeho 16 pacientov preukazalo vyrazne zlepsenie pri liecbe s Vit B6, horcikom a doplnkovanim vitaminom C.
Aplikovanie davky horcik/VitB v pomere 1:2, cize polovicna davka horcika sa ukazala byt este ucinnejsia.
Rimland, B et al, "The effect of high doses of Vitamin B6 on autistic children: a double-blind, crossover study", Am. J. Psychiatr. 135, 1978, pp.472-475.

Rodicia s detmi trpiacim autizmom by mohli navstivit napriklad:
Institute of Optimum Nutrition, Anglicka organizacia sidliaca na juho-zapade Londyna(Tel +44(0) 208 877 9993

Dane informacie su z knihy:
"The ABC's of Disease, Phillip Day"

Dalsie zdroje:
- Wake up to Health in the 21st Century, Steven Ransom
- Health Wars, Phillip Day
- The Mind Game, Phillip Day
- Toxic Bite, Bill Kellner-Read

Zamyslime sa, ze v mene vedy nasi tzv. "odbornici" ako sa nazyva napriklad aj MUDr. Peter Liptak a spol ockuju megadavky ortute do nasich deti. Podla jeho slov by zomierali deti ako muchy, ale nejak nevidim, ze by v svajciarku, rakusku, nemecku alebo anglicku len tak hynuli tie deti ... ak hynu, tak skor od ich pekelnej davky ortute a inych toxickych koktejlov, ktore ani nevieme kedy vypuknu a potom uz dokazuj ako chces, ze co to sposobilo.

majus

Miska moja ked som bola tehotna bola som najstastnejsi clovek na zemi,zachvaty som nemala a brala som len jednu pirulku a to bol sodanton lenze pri pôrode si lekar nepozrel na moju diagnozu a mala som ho velmi tazky,takze sa mi stav velmi zhorsil nastali aj denne zachvaty,ked som to povedala svojmu lekarovi len pokyval hlavou,taze som si nasla noveho,ten mi nasadil nove lieky Convulex a Sodanton,to beriem 16rokov 2krat denne 9tabliet dobre ze?Miska moja pisem Ti to preto aby si davali vsetci pozor pri pôrode.Ale co tam potom,mam krasnu 20rocnu dceru a mam s nej velku radost. Pracujem na plny uvezok,ale bez liekov nemôzem zit?!

damian

Tento tyzden sa objavila propagacna sprava agentury SITA, ze deti v dvoch materskych skolach v Nitre dostanu ZADARMO ockovania. Keby len ti rodicia vedeli, co ich deti caka, NIKDY by s touto spinavostou nesuhlasili. NIKDY. Vyzyvam vsetkych, ak poznate niekoho v Nitre, UPOZORNITE ICH NA NEBEZPECENSTVO OCKOVANIA. Hadam sa ta informacia dostane rodicom tych biednych deti.

damian

To, co pise Dr Glos, je nic viac, ako medicinsky blud. Davno sa potvrdilo, ze ockovania sposobuju minimalne 80% epilepsii u deti. Toto je absolutna TABU tema - miliardova financna zalezitost. Im je jedno, ci maju deti z ockovani epilepsiu, cukrovku, autizmus a ine. V zahranici sa mnozia sudne procesy proti korporaciam, ktore vyrabaju vakciny a procesy su uspesne. Vazeni, nemate ponatia, co sa deje v pozadi mediciny. Keby ste vedeli, zaplakali by ste horko.

vera001

Ja som mala epi od 3 do 12 rokov, 5 rokov mi znižovali dávky, od18 rokov som bez liekov , teraz už mám45 , takže
vždy je tu nejaká šanca

miska

ahoj majus no aj ja som toho nazoru ze je neviliecitelna ja mam 25rokov a diagnostikovali mi ju ked som mala 3roky potom zmizla a objavila sa v 18tke.od nas z rodinu ju nikto nemal vobec nikto a ja ju mam.tiez sa bojim toho ze ked budem mat dieta tak ju bude mat ale co uz tomu nezabranime.podla mna je to zla choroba nikdy nevies kedy pride..ja by som sa ta chcela opytat ako si prezivala tehotenstvo?

majus

ahojte vsetci co mate tuto zazracnu chorobu a pre mna asi aj nevyliecitelnu,dignostykovali mi ju ked som mala krasnych 20rokov,som stastne vydata mam jedno dieta a tiez sa bojim aby mi neochorela?!

radana

Pusate aj tu je nieco,co sa tyka dedicnosti epilepsie - Obecné riziko pro jakýkoliv druh epilepsie u rodiče je pro potomka okolo 6%. Toto číslo statisticky v průměru zahrnuje všechny epilepsie bez ohledu na jejich původ.
Je zřejmé, že pro některé druhy epilepsií (zvláště pro ty získané během života třeba závažným poraněním mozku) je riziko pro potomka mnohem nižší až blížící se 0.
Na druhou stranu existují takzvané "idiopatické generalizované epilepsie", které jsou celkem časté, a kde může být riziko mezi 12-20% pro potomka.
Upřesnit, kam se zhruba konkrétní nemocný zařazuje je možné po důkladném rozebrání průběhu nemoci a případném provedení pomocných vyšetření.