Epilepsiu mi diagnostikovali v 14 rokoch,teraz 24rokov.Od tej doby som na liečbe.Patrím do skupiny možno tých šťastnejších epileptikov,lebo záchvaty nemám tak často a súvisia čisto len so zaspávaním.V roku 2003 vymiznutie záchvatov,po narodení mojho prvorodeného synčeka,no momentálne mám strach,lebo záchvat sa mi v ďalšej tehotnosti objavilt.j.23 týždeň tehotenstva.Tak dúfam,že to naozaj súvisi s tehotenstvom a vyčerpanosťou a po pôrode bude zase všetko o.k.,aby som sa mohla plnohodnotne starať o svoju 4 člennú rodinu,lebo naozaj tá doba bez záchvatov bola super,úplne plnohodnotný život.
-----------
Stručne popísaná choroba na tému "Epilepsia" www.zdravie.sk
epilepsia
ahoj bobika...no musim ta sklamat ale na policajnu ta nevezmu lebo musis byt sto percentne zdrava...tak ze mi je luto viem aj ja mam nesplnitelny sen a to vodicsky aj ja mam zachvat len ked som vycerpana ale co uz musime to niak prekusnut hore hlavu a zit aj ked sa to neda naplno su aj horsie choroby...a kolko mas rokov?
Ahoj volám sa Bobika.Pred rokom mi diagnostikovali epilepsiu.Mojím destkým snom bolo ísť na policajnú školu, pretože som to sľúbila môjmu ocinkovi,ktorý zomrel mesiac po mojej 15!Keď som mala prvý krát záchvat,mama mi povedala že to mám z toho že som si zobrala celý chod domácnosti na plecia!A asi to tak aj bolo:(!Nemám záchvaty tak často naposledy v marci a to len z toho že som bola vyčerpaná!Áno mám záchvaty len keď som vyčerpaná a tak si teraz dávam pozor!!!Pretože zdravie mi je najprednejšie a aj preto lebo sa chcem dostať na policajnú školu!A chcem sa opýtať že či sa môže človek ako ja dostať na policajnú školu...Ďakujem za odpovede!Pekný dník Vám prajem :)
Miska,nas maly berie Convulex tropfen a neurologicka na nas pri kazdej kontrole tlaci,aby sme presli na Orfiril-kapsule.Vraj je to v podstate to iste,ale problem je v tom,ze maly nevie kapsule hltat.Len sa trosku bojim,aby ho to zase nerozhadzalo,tak radsej zostavame pri Convulexe..
Pozri, nemienim sa tu z niekym hadat, nemam na to energiu. Radsej sa podme bavit o epilepsii a o tom, ako sa jej uspesne zbavit. Viac nebudem reagovat na nic, co sa netyka epilepsii. Pisem tu len a len preto, lebo VIEM a som svedkom toho, ze EPILEPSIE SA DA EFEKTIVNEJSIE ZBAVIT NECHEMICKOU CESTOU. Kto ma zaujem, nech cita co pisem, a ak chce, mozem poslat aj ODBORNE materialy (v AJ). Kto nema zaujem, nech sa paci, nech necita a nech sa lieci nadalej chemicky. Ale nech sa tu prestane vyskierat, lebo to vyskieranie nie je na moj ukor, ale na ukor tych, ktory su odhodlani sa z epilepsie dostat inak, ako pomocou chemickej mediciny. Hadam som to napisat dost zretelne.
neviem, kde som napisal, ze klasicka medicina je ten pravy prorok, vidim, ze si uz aj domyslas :-))) ale tvoje vystupovanie tu na fore dokazuje, ze si rovnako slepy a obmedzeny, ako ti, ktorych tu obvinujes.
damian trpi spasitelskym komplexom. Ale falosnych prorokov je vela a vela este bude.