epilepsia

Príspevok v téme: epilepsia
Jančura

Epilepsiu mi diagnostikovali v 14 rokoch,teraz 24rokov.Od tej doby som na liečbe.Patrím do skupiny možno tých šťastnejších epileptikov,lebo záchvaty nemám tak často a súvisia čisto len so zaspávaním.V roku 2003 vymiznutie záchvatov,po narodení mojho prvorodeného synčeka,no momentálne mám strach,lebo záchvat sa mi v ďalšej tehotnosti objavilt.j.23 týždeň tehotenstva.Tak dúfam,že to naozaj súvisi s tehotenstvom a vyčerpanosťou a po pôrode bude zase všetko o.k.,aby som sa mohla plnohodnotne starať o svoju 4 člennú rodinu,lebo naozaj tá doba bez záchvatov bola super,úplne plnohodnotný život.
-----------
Stručne popísaná choroba na tému "Epilepsia" www.zdravie.sk

damian

Okrem toho, na presviedcanie ludi s epilepsiou, aby "ma citali" veru moc casu nemam, kedze sa zameriavam hlavne na rakovinu (vid moja tema Pravda o rakovine). Aj tema Pravda o epilepsii by mohla byt. Ale ta pravda by bola trpka, ak by ludia vedeli, co za obchodom s epilepsiou stoji. A odnasa si to kto? VY. Trochu prisilne slova, ze? Zial, pravdive.

damian

veru, lebo ak by Lusylu poriadne citala, co pisem, zistila by, ze mnohi s epilepsiou, co sa v minulosti drzali protiepileptickych protokolov, ktore som zcasti prelozil, sa maju viac nez dobre a nemusia sa denne davkovat nebezpecnou chemiou. Ale, samozrejme, ja nikoho nenutim, aby ma cital. Mne to veru neskodi. Tiez nenabadam inych, aby necitali inych.

damian

Ani neviem, kde zacat a kedze nemam cas, napisem len kratko. Ti "VEDCI" zase len hovoria v otaznikoch. Zabudaju, ze pouzivanim antibiotik sa nicia prospesne bakterie v crevach, cim sa siria plesne, ktore sa pri premnozeni dostavaju cez crevnu stenu do krvneho obehu a do mozgu. Odporuca sa vykynozit akekolvek bakterie virusy a plesne kompletnou detoxikaciou organizmu a prisunom vyzivovych latok. Antibiotika nikdy neboli a ani nikdy nebudu tym spravnym vychodiskom a predstavuju nebezpecie.