Epilepsiu mi diagnostikovali v 14 rokoch,teraz 24rokov.Od tej doby som na liečbe.Patrím do skupiny možno tých šťastnejších epileptikov,lebo záchvaty nemám tak často a súvisia čisto len so zaspávaním.V roku 2003 vymiznutie záchvatov,po narodení mojho prvorodeného synčeka,no momentálne mám strach,lebo záchvat sa mi v ďalšej tehotnosti objavilt.j.23 týždeň tehotenstva.Tak dúfam,že to naozaj súvisi s tehotenstvom a vyčerpanosťou a po pôrode bude zase všetko o.k.,aby som sa mohla plnohodnotne starať o svoju 4 člennú rodinu,lebo naozaj tá doba bez záchvatov bola super,úplne plnohodnotný život.
-----------
Stručne popísaná choroba na tému "Epilepsia" www.zdravie.sk
epilepsia
A aj ak by bola pravda, co pises, ze magnezium Tvojmu synovi nezabral ale naopak, nepis, ze to, co pisem ja, nie je pravda, lebo to, co neplatilo pre Tvojho syna, moze platit (a plati) pre tisice inych epileptikov). Slova do prazdna, ako "to nie je pravda" su trapne.
Okrem ineho, viem si predstavit, aky magnezium a vapnik bol Tvojmu synovi podavany. Nie je mahnezium ako magnezium a vapnik ako vapnik, ako aj nie je vitamin C ako vitamin C. Ja mam 3 deti, ktore nezniesli ani stipku vitaminu C, ktory sa im snazili podavat - mali z toho krce a zle stolice. Vitamin C (cisty, baz cohokolvek), co som im poslal ja, papaju na gramy (nie na mg, ako) a okrem toho ho prijimaju aj vnutrozilovo.
Samozrejme, nic nie je pravda, co ja napisem. Napisem tak, nie je to pravda, napisem onak, nie je to pravda. Ale mas smolu, lebo ja so totiz pamatam, co pises a ani nevies, ako si sama sebe rozporujes v tom, co pises. Vsetko, co som ja napisal a odporucal, zda sa, ze Ty si uz aj skusila. Zazrak. Asi ma Tvoj syn epilepsie z nicoho nic, zo zazraku, nie?
A s vapnikom to bolo to iste!Pri antiepileptikach je stabilizovany a nema ziadne zachvaty.
To nie je pravda.Moj syn ked zacal uzivat magnezium,zachvaty sa mu zmnozili!
Nie, najskor treba zistit mineralne hodnoty tela, hodnoty tazkych kovov v tele, detoxikovat od mazkych kovov, dodat telu vysoke davky mahnezia, tiaminu, vapnika, manganu, piridoxinu a vitaminu C, kedze pri pitvach sa DAVNO zistilo, ze epileptici maju akutny nedostatok tychto zivin v mozgu.
Momentalne mam zenu, ktora ma mnohe roky epilepsie (kazdy den niekolko zachvatov). Hlavne ataky ma v obdobi menstruacie. To len potvrdzuje vztah z magneziom (chudokrvnost v obdobi menzesu). Po rokoch teraz o 3/4 znizila davky liekov a pomaly pokracujeme dalej. Je to velmi zlozoty stav, ale ide to co je potesujuce aj pre mna, ale hlavne pre nu. A nemyslim, zeby nemala rozum, ked znizuje davky liekov a pocuva mna, kedze je byvala zdravotna sestra. Jednoducho, nevidi vychodisko v chemii.
Pan doktor Glos,dovolte mi prostrednictvom emailu na temu epilepsie.Viem,je to vazna diagnosa u pacienta EPI 40.Je zaujimavost,ze nemaju
moji predchadzajuci predkovia rodiny tuto diagnosu,len ja sama matka dvoch dospele deti.Doposial mi nie je uplne jasne preco je diagnosa potvrdena cislo 40 a pritom som nedoslychava.Lieky mi dobre pomahaju uz dlhsie nemam viac ako 5 rokov ziadny zachvat.Rada by som lieky zbavila na cisto uz kvoli moje rednutie kosti su naozaj pricinou.Opiste a poradte mi akou formou mozem si pomoct prirodnou liecbou.Vdaka aj Vam citatelia!!
Okrem toho, na presviedcanie ludi s epilepsiou, aby "ma citali" veru moc casu nemam, kedze sa zameriavam hlavne na rakovinu (vid moja tema Pravda o rakovine). Aj tema Pravda o epilepsii by mohla byt. Ale ta pravda by bola trpka, ak by ludia vedeli, co za obchodom s epilepsiou stoji. A odnasa si to kto? VY. Trochu prisilne slova, ze? Zial, pravdive.