epilepsia

Príspevok v téme: epilepsia
Jančura

Epilepsiu mi diagnostikovali v 14 rokoch,teraz 24rokov.Od tej doby som na liečbe.Patrím do skupiny možno tých šťastnejších epileptikov,lebo záchvaty nemám tak často a súvisia čisto len so zaspávaním.V roku 2003 vymiznutie záchvatov,po narodení mojho prvorodeného synčeka,no momentálne mám strach,lebo záchvat sa mi v ďalšej tehotnosti objavilt.j.23 týždeň tehotenstva.Tak dúfam,že to naozaj súvisi s tehotenstvom a vyčerpanosťou a po pôrode bude zase všetko o.k.,aby som sa mohla plnohodnotne starať o svoju 4 člennú rodinu,lebo naozaj tá doba bez záchvatov bola super,úplne plnohodnotný život.
-----------
Stručne popísaná choroba na tému "Epilepsia" www.zdravie.sk

zuzulienka7

no ja som mala dokopy 2 záchvaty..noo viem že antikoncepcia može vyvolat epi..ale mala som na mysli.,..ci moze nejak znizit ucinnost antikoncepcie..

majus

Ahoj Zuzulienka pýtaš sa či môže antikoncepcia vyvolať záchvat,tak já Ti poviem že mne vyvolala a veľmi nepríjemný a gynekolog mi našiel jeden z najlepších reparátov,ale vieš čo môže to byť aj aké máš záchvaty či nočné alebo dennné,já mám nočné.

zuzulienka7

ahojte všetci..
CHCELA BY SOM SA OPYTAT.. JE TU NIEKTO TAKYY CO MA EPILEPSIU (uziva antiepileptika..a zaroven aj antikoncepciu???)
moze sa znizit ucinnost antikoncepcie??
za opoved vopred dakujem:)

numero1

pavlina,my sme mali uz aj 4-kombinaciu antepileptik a pecenove testy sme mali v poriadku,casom sme jeden liek vysadili,ostala trojkombinacia.Takze ak ti to neurolog predpisal,mala by si to uzivat.Zachvat urobi omnoho viacej sarapaty.

pavlina

dobry den chcela by som sa informovat o kombinacii liekov.bere tu niekto plexo keppru a orfilir long 1000 naraz?mne teraz orfilir predpisali ale velmi sa bojim uzivat ho,lebo mi to pride vela liekov naraz.nema niekto skusenosti?

miska

beejbinqa ahoj...jaj ja som myslela ze si z ba a chcela som sa opytat ze k akemu doktorovi chodis..a inak ako sa mas?