Epilepsiu mi diagnostikovali v 14 rokoch,teraz 24rokov.Od tej doby som na liečbe.Patrím do skupiny možno tých šťastnejších epileptikov,lebo záchvaty nemám tak často a súvisia čisto len so zaspávaním.V roku 2003 vymiznutie záchvatov,po narodení mojho prvorodeného synčeka,no momentálne mám strach,lebo záchvat sa mi v ďalšej tehotnosti objavilt.j.23 týždeň tehotenstva.Tak dúfam,že to naozaj súvisi s tehotenstvom a vyčerpanosťou a po pôrode bude zase všetko o.k.,aby som sa mohla plnohodnotne starať o svoju 4 člennú rodinu,lebo naozaj tá doba bez záchvatov bola super,úplne plnohodnotný život.
-----------
Stručne popísaná choroba na tému "Epilepsia" www.zdravie.sk
epilepsia
Ahoj Zuzulienka pýtaš sa či môže antikoncepcia vyvolať záchvat,tak já Ti poviem že mne vyvolala a veľmi nepríjemný a gynekolog mi našiel jeden z najlepších reparátov,ale vieš čo môže to byť aj aké máš záchvaty či nočné alebo dennné,já mám nočné.
pavlina,my sme mali uz aj 4-kombinaciu antepileptik a pecenove testy sme mali v poriadku,casom sme jeden liek vysadili,ostala trojkombinacia.Takze ak ti to neurolog predpisal,mala by si to uzivat.Zachvat urobi omnoho viacej sarapaty.