Epilepsiu mi diagnostikovali v 14 rokoch,teraz 24rokov.Od tej doby som na liečbe.Patrím do skupiny možno tých šťastnejších epileptikov,lebo záchvaty nemám tak často a súvisia čisto len so zaspávaním.V roku 2003 vymiznutie záchvatov,po narodení mojho prvorodeného synčeka,no momentálne mám strach,lebo záchvat sa mi v ďalšej tehotnosti objavilt.j.23 týždeň tehotenstva.Tak dúfam,že to naozaj súvisi s tehotenstvom a vyčerpanosťou a po pôrode bude zase všetko o.k.,aby som sa mohla plnohodnotne starať o svoju 4 člennú rodinu,lebo naozaj tá doba bez záchvatov bola super,úplne plnohodnotný život.
-----------
Stručne popísaná choroba na tému "Epilepsia" www.zdravie.sk
epilepsia
alexka,mala by si sa poradit s vasim neurologom.Mojho syna,kym nastavili,bral rozne kombinacie antiepileptik,kym sa to podarilo.U niekoho to ide lahko a trafia sa mu antiepileptika na prvy krat a u ineho je to obtiaznejsie.Moj syn maval PM zachvaty,no maval ich aj 20-30 denne.Teraz je uz dlhe roky stabilizovany bez jedineho zachvatu.Syn ma tiez eeg ciste bez vybojov,avsak na MR sa zistilo,co mu zachvaty vyvolavalo.
Krásny deň, som tu nová som mamina 16 ročného syna, ktorý dostal svoj prvý GM záchvat 12.1.2009 odvtedy ich dostáva pravidelne spolu už 6 krát ráno alebo v noci. Berie DEPANINE 500 1-0-2. Chcela by som sa opýtať niekoho, či má takúto skôsenosť, že lieky berie od 15.1. postupne sa pridávalo a či je to možné, že ešte stále tie záchvaty sú. A ešte by som sa chcela opýtať ako je to s tým režimom. EEG neg. aj fotostimulácia neg., môže vtedy byť za počítačom a TV. A koľko ste pri PC a TV vy? No proste zaujíma ma všetko. Ďakujem všetkým