Prečo sa niektorý smeju s ryšavých vlasov?Keby ste bolí ryšavy bolí by ste nato hrdý alebo by ste ich schovavali a hanbilý alebo nebodaj ešte prefarbily.Napíšte prosím váš názor.Ďakujem Radko:-)
Ryšavé vlasy
Ryšavé vlasy sú krásne vlasy.Keby som sa mala znova narodiť, tak by som chcela mať ryšave kučerave dlhe vlasy, trocha pehy pri nose a modré oči, ved je to krasna farba, ako slnko, alebo neviem k čomu to prirovnať. Ale samozrejme každy chce to, čo nemá a zaoberá sa uplne zbytočnosťami.A nepochopopím,načo sa prefarbovať, ved príroda aj tak víťazí a aj tak odrastajú len tie prirodzené a potom to vyzera ovela horšie.Ja by som ich zintenzívnila nejakým tonovacím šamponom a starala sa aby boli zdravé a krásne lesklé. Zeny maju navrch,lebo sa môžu aj primalovať a vyzera to úžasne krásne.
Ja mam ryšave vlasi par krat som si ich prefarboval ale žiadna farba my nechitila teraz ked už mam 20 je my to jedno ale v dectve to bol problem, je to zauimave že nas je len par originalov :-) počul som že niektorym babam sa to pači ale moc ich nie je to smola a ked už nahodov tu jedna zavyta tak nech my napiše na pokeci-marek20600 :-)
rysave vlasy su uplne v pohode , vsak farba ako kazda ina, ja by som este bola hrda na to ze mam taku farbu ako ma len malokto, nie hende vlasy ako ma 80%populacie ;))) takze si ich este zvyrazni alebo ak si si nie ista tak ti odpuracam dat do takeho hendasteho nadychu ale stale rysaveho ;)..vsak farby su vselijake teraz ale urcite preto nemusis mat ziasdny komplex alebod aco podobne !!!!!!!!!!!!!!!
brala by som takú farbu vlasov, dokonca by som si ju možno aj zvýraznila...
ja mam hnedé vlasy a chystám sa dať naryšavo.mám zelené oči a tak myslím, že by to mohlo byť ok :)..len som zvedavá ako nato bude reagovať okolie, spolužiaci v škole...fuua no bude to zmena :)
rysave vlasy su podla mna velmi sexi:-)))jedna z najkrajsich farieb=rysava farba...
Nie je nic krajsie ako zena s bledou pletou a rysavymi vlasmi...
ach joj...:-))))
mne osobne sa rysave vlasy velmi pacia, ja mam prirodzene hnede vlasy ale prefarbujem sa na rysavo :) cez leto sa mi dokonca sem tam urobia aj pehy... dala by som neviem co za to, aby som bola prirodzena rysavka
ahojte...prepacte ale toto je moj nazor:
rysave vlasy sa mi vobec nepacia, keby som take mala asi by som sa zakopala pod zem a na chalanoch je to este horsie a este ako kopec pieh, no hroza,na vasom mieste by som sa farbila
sorry za nazor, ale musela som to napisat
čaute :o)
ja som prirodna zrzka, ale nemam ich do cervena skor take ako zlatovlaska :D su svetle a v nich mam blond melir takze sa mi ligocu :D a nech si vravi kto chce čo chce, je to super.
Síce veľa ľudí, ktorý nemajú ryšavé vlasy povie ze by take chcel a aký by bol hrdy, ale to sa neda! kebyže ich máá tak ich velkú časť svojho života nechce mať. Važne!
Jedno obdobie som chcela mať tú svoju farbu vyraznejšiu, nie len bledu tak som sa dala prefarbit. Avšak chytlo mi to do takej neprirodzenej brutál červenej a vymývalo sa mi to do ružova :D strašné- radím ryšavkám nefarbiť :)
a už vobec nie na čiernu, budete ako snehurka :)
Ahojte ja som prirodzená rysavka kuceravaa a nikdy som sa nefarbila i ked som si vytrpela celu zakladku..a prefarbovat sa nemienim ani teraz iked na takom azete mi staale chodia spraavy akaa som ohava no co uz ;)