Prečo sa niektorý smeju s ryšavých vlasov?Keby ste bolí ryšavy bolí by ste nato hrdý alebo by ste ich schovavali a hanbilý alebo nebodaj ešte prefarbily.Napíšte prosím váš názor.Ďakujem Radko:-)
Ryšavé vlasy
keď sa niekto narodí s ryšavými vlasmi, nemôže za to tak isto, ako ty nemôžeš za to, že si do vienka dostala neohrabanú papulu :D
ano a hovori sa aj rysave vlasy su humus a radsej si ich oholte ako s nimi chodit po svete..je to nechutne gycove proste hnus..zdviha sa mi z vas zaludok..
Aj ja som rysava,aj ked nie zas klasika,ale je to vidno na 1pohlad a som rada,ze niecim vynikam medzi davom.Sem tam si ich trochu prifarbim,ale kedze sa mi kazda farba vyzmyva,zasa mam svoju povodnu.A samozrejme pehy nesmu chybat ;-)
Inak hovori sa,ze ''kto nemal rysavu nevie co je laska'' [niektori hovoria ''sex'']
Ja som tmavovlasá. A strašne sa mi páčia ryšavé vlasy :D farbou sa nedá dosiahnuť taký odtieň, taký skutočný, ako u ryšavých ľudí :D je to krásne, prirodzené :D je to môj osobný názor a moja sestra ma taký istý :D tá skúšala aj farby ale zistila, že to nie je skutočnosť, a keď sú k ryšavým vlasom mierne pehy, je to to najkrajšie čo môže baba mať :D môj manžel má asi 3 pehy na každom líčku a je z toho nešťastný, no je to fakt sexi :DD mne sa to strašne páči a nechápem prečo by sa niekomu nemali páčiť ryšavé vlasy??? veď aj blondínky sú pekné, aj čiernovlásky, všetky, či pri tele, či chudé, pokiaľ sú zdravé, prečo nie? To sme rasisti už aj na farbu vlasov????
mihalka26 nauc sa pravopis a potom tu pis, mne sa zase obracia zaludok z tych, co nevedia pisat...
Rysave vlasy sa mi velmi pacia, taki ludia su jedinecni a napr. herecka Tana Pauhofova je naozaj krasna, s tym musite suhlasit ;-). Ale je to skor asi tak, ze kazdy chce mat to, co nema...
s rysavych ludi sa my obracia zaludok
Mám ryšavé vlasy. Nikto mi neverí, že je to moja skutočná farba.Myslia si, že som prefarbená blondína.
Všeci tu pišeťe že ryšave vlasi su suer ale nevyeťe čo vravyťe.
Zlo si už našlo cestu.
kazdemu pristane ina farba vlasov..ja si napr seba s blond neviem predstavit moja kamoska ma rysave vlasy a kazdy jej ich zavidi.............teda musis sa rpznat ze total svetlo orazdzove sa mi na chlapcoch moc nepacia............. ale to zalezi tiez polda vyzoru .......v ziadnom pripade si vysmesky nevsimaj :).....je to len zavist
podla mna kazdemu pasuje najviac taký odtien farby aký má od prirody...tym chcem povedat ze rysavym rysave alebo do cervena odtiene, blondavým do blond a tak dalej...ja som blondina a ked som mala raz rysave vlasy tak to bolo nieco otrasneho...ale mam kamaratky ktore sú rysave a tak im to pasuje ze az... teraz sa uz neriesia predsudky a take nieco ze hehe ona je rysava on je rysavy to patri medzi deti a nie medzi dospelych ludi...