Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ryšavé vlasy

rysavka

aAHOJTE rodinka rysavych.MOJE vlasy su rysave a pieh mam neurekom.Trpela som celu zakladku a na strednej som si ich dala prefarbit.ODVTEDY som blond,no nikdy si uplne nedokazem vlasy prefarbit.TA rysava neustale prebija.DNes uz mam tmaveho manzela a dve krasne blondave deticky.Nechapem,ale BOH moje zelania vyslisal.Stale som sa bala,ze deticky budu mat moju farbu vlasov.SU to dvaja chlapci.DIEVCATKA s takymito vlasmi su celkom rozkosne,ale chlapci.....,

tina12

vzdy sa mi strasne pacili rysave vlasy a tak som si ich prefarbila. na blond vlasy mi to lahko chytilo ale aj tak by som bola najradsej, keby to bola moja prirodzena farba.... nechapem tych co sa pre rysavu farbu vlasov trapia, mnohym ludom sa taketo vlasy pacia.

mimka

Ja mam rysave vlasy,ale radsej by som mala ine, aby som velmi nevytrcala, lebo tak si kazdy vsimne len to a ine ho uz poitom nezaujima.

jaja

gerda7, ja mám tiez kuceravé, po plecia, a takymto vlasom sa podla mna najviac hodí to zostrihať jednoducho do postupna :-)

Gerda7

...este mam jednu otazocku..ze ak ix mam aj kucerave,ako si ix baby davate ostrihat u kadernicky..alebo aky strih je naj....kratke vlasy necem mat...tie som mala az do svojix 10 rokov:(teraz mam tak po plecia...dik za odp. :)..papa

Gerda7

Radko:...ked som bola este mala trosilinka som sa hambila za svoje vlasy(ved divne je ked si sam rysavy medzi 20 detmi v triede a kazde ma nejaku tu sprostu pripomienku),ale postupne sa mi pacili viac a viac a nedala by som ix prefarbyt za nic na svete.Neviem ci ste poculi ale rysavyx na celom svete je uz len okolo 2 % ..takze taka mensia vyzva pre mojix rysavyx sukmenovcov...sirte geny nex je nas viac aby sme nevymreli..lebo inak nas budu uz len spominat v kronikax.

jaja

aj mne sa hrozne páčia všetci ryšavci :-) neporadil by mi prosím vás niekto nejakú dobrú farbu? chcela by som sa odfarbiť!..(moja prirodzená farba je hnedá, svetlejšia hnedá)

alis

ja som rysava ..niekomu sa to paci inemu nie...ale mna moje vlasy dostali ku fotomodelkam...takze vsetkym ryskam drzim palce..nech sa dari...A RADIM BUDTE NA NE HRDE!