Prečo sa niektorý smeju s ryšavých vlasov?Keby ste bolí ryšavy bolí by ste nato hrdý alebo by ste ich schovavali a hanbilý alebo nebodaj ešte prefarbily.Napíšte prosím váš názor.Ďakujem Radko:-)
Ryšavé vlasy
nooo ne sa moje vlassy pacia inym ludom sa nepcia ale preo nadavju na rysave vlasy ?? ved preco nenadavaju na blond vlasy o blodnynkach sa hovori ze su glupe a namyslene ale ja som rada ze mam take vlasy nemam s nimi ziadny problem taze tak papaaa
rysave vlasy a pehy, to predsa nieje choroba...nebo je stav blazenosti, takze tam bude kazdi so vsetkym spokojny a nic nikomu nebude vadit
V nabozenstve sa vravi ze po smrti dusa dostane svoju telesnu schranku v zdravom stave. Bude potom rysavy a pehvy? niekto ma napr.cez pol tvare znamienko ako napr to dieta v tv. Co vy na to. alebo v nebi to nebude nikomu vadit? Ciste teoreticky sa pytam.
Bola by som ozaj stastna mat take vlasy.Tu v anglicku je vela ludi a hlavne deti rysavych, to je ta najkrasia farba aku ti ai v dombrom kadernictve nikdy nenamiesa a hlavne nevydrzi. Ak mas tu ocarujucu farbu bud pysny, byt tebou bola by som. Je to farba slniecka.Mas nejake posmesky.
Ja tiez zboznujemtu farbu a som az v oblakoch, ked mi niekto povie, ze si myslel, ze je moja prirodzena
ja si tiez farbim vlasy na rysavo, lebo tato farba sa mi paci najviac. jedna pani mi aj vdaka im dala prezyvku ginger. zeny s rysavymi vlasmi su krasne, ale netvrdim, ze ja som modelka, ale ako pisala nikolkaaaa, sme ine, aj ja mam vlnite rysave vlasy a zelene oci.raz sme s priatelom videli male rysave dievcatko a odvtedy tuzime aj my mat taku krasnu dceru
Rysave vlasy su nadherne, ja si ich tak len farbim a ak sem tiez niekto taky nakukne mohol by poradit najlepsiu farbu, ja pouzivam palete, ale kazda mi moc skoro vybledne :(