Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ryšavé vlasy

bronad

Rysave suu uuuplne uuzasne:)...ako ja som svetlovlaska,ale keby som mola tak jednoznacne rysavee:)...Takze rysavci budte radi,ze ich mate a nehambite sa za ne:)...suuu kraaaaaaaasne

cady

mno ja ked som bola malá, tak som mala rysave vlasy, no terz, ked mam skoro 16 mi zacinaju dako hnednut a neviem, co s tym. Cem mat riadne rysawe vlasy, no nechcem ich farbit. Neviete dakto o nejakej prirodnej maske, ktora by zviraznila rysavu farbu? Alebo hocico, len aby som mala spet tu farbu... Pls pomozte

janka

caute, ja mam od prirody svetlo hnede vlasy, ale stale som si ich farbila na tmavo,no v poslednej dobe dost rozmyslam o rysavej farbe, len sa dost bojim, ze ako to dopadne, tato farba nepristane kazdemu, ale stretla som par holky so vyzerali super, a je to dost originalne ved hnedovlasok a blondinok je vsade dost...

summer2610

ja som prirodzena rysavka...a vobec sa za to nehambim ...som na to velmi hrda.....nie som tuctova ako ostatni..a to ze sa mi niekto smial ked som bola mladsie pripisujem len hluposti alebo zavisti...je to velmi krasne a prirodzene.......som rada ze mam take vlasy....

mamba

mne sa pacia zeny s rysavymi vlasmi, ale viac do ohniva ako so blond...muzi nie,lebo zatial som mala negativne skusenosti,co sa tyka charakteru..ale to je len subjektivne..nemam proti nim nic

daniela181

ahojte všetci ryšavci, ja mam ryšaveho priateľa a môžem povedať, že som na to veľmi hrda, síce si ho hned všetci všimnú a zapamatajú ale myslím, že s jeho otvorenou povahou by tomu bolo tak aj keby bol tmavovlasy. A okrem toho je nesmierne temperamentný a sympatický. Takže ja môžem iba chvaliť, a veľmi by som si želala ryšave deti. Ale neviem či sa podari, u nich v rodine je vynimkou, všetci su tmavý a aj on ma tmavu pokožku a žiadne pehy nema, len tie vlasky :-)