Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ryšavé vlasy

ssia

a pokial ide o extremne bledu pokozku co sa hned spali a ma vela pieh a tie zelene ocka, tak to mam aj ja. nie vzdy to zavisi od tych nadhernych rysavych vlasov (ja mam tmavohnede)

ssia

ludia co mate rysave vlasy, ved si ich len nefarbite...rysave su najkrajsie. a hlavne baby ked maju take dlhe rysave vlasy po pas, to je nadhera, radost pozerat. a ked ich ma chalan a su dlhsie (asi tak 10-15cm) tak to je uplne sexi. teda aspon mne sa zdaju taki chalani sexi.
ale ak sa vam (chalanom) nepacia tak si ich dajte uplne nakratko ostrihat. a ,ate po probleme.

smejoo

cawte...chcem povedat, ze tiez mam rysave kucerave vlasy, zelene ocka a bohuzial velmi bielu pokozku a pehy...ludia na ulici sa za mnou vzdy otocia, ale iba ja viem ake je to trapenie pre mna...

hela611

Ahoj mejool! Pises,ze si chalan s rysavymi vlasmi. Prosiiiim, napisal by si mi s akymi vlasmi si sa narodil,ci uz od narodenia boli rysave? Uz som sa zmierila s tym, ze nase slniecko ma vlasky medene, su to vraj velmi citlivy a mudry ludia. :-)

silvus

Mne sa strašne páči, keď má niekto ryšavé vlasy a ešte aj pehy, aj ja by som ich chcela. Pehy síce mám, ale málo, a blond vlasy. Už som sa skúsila na ryšavo aj prefarbiť, ale nebolo to ono. Bola to červená, nie ryšavá...

mejool

ahoj. mam 17 rokov a som chalan s rysavimi vlasmy:) ako tu citam jeden komentar ze citujem:zeny s rysavimy vlasmi su nadherne, u muzov je to uplne naopak. no k tomuto mozem dodat len ze farbu vlasov si nikto nevybera a nie vzdy je to vo farbe vlasov ale niekde inde...

cukricek

mne sa velmi pacia rysave vlasy,,aj na muzoch aj na zenach,,su vynimocni lebo vela rysavyxh sa bohuzial v dnesnej dobe prefarbuje,RYSAVCI nehanbite sa za svoju farbu vlasov je krasna a vynimocna,,,a ludia ktori sa z nej smeju a po. su nevyzreti ludia a zakomplexovanci,

smejo

cawko..ja mam rysave vlasy...som dievca a vela ludi ich obdivuje...su k tomu este aj kucerave...ale nehambim sa za nich...ved zivot je nadherny...a su aj horsie problemy...budme radi, ze nepozname hlad a biedu...a nezaoberajme sa takymi somarinami...kazdy je taky aky je..a kazdy je svojim sposobom pekny...