OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?

Príspevok v téme: OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
noonaa

ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...

dd

aj ja mam krizovky ako konicek..a fakt,ze som toho polustila..vselijake mozne druhy..kedysi sa predaval v stankoch taky casopis(neviem, ci sa este predava..), volalo sa to napinave krizovky..ten ked som si kupila, tak za 2-3dni som uz nemala co robit :)) a aj malovanych som vela polustila..tie ma velmi bavili.

dd

ahojte :)..no paani, noonaa, to bol prispevok!dlhy poriadne, ale som rada, ze sa Tvoj priatel takto zachoval..ano, je to pre chlapov velmi tazke, priznat si chyby..ale tak verim, ze si konecne uvedomil, o co Ti slo a ide..teraz je na tahu on, aby si to vyriesil s matkou a kedze Ta nechce stratit, bude ju musiet odsunut..prajem veeela veeela krasnych dni odteraz uz az naveky :) a veeela lasky a spolocne prezitych nadhernych chvil :)!

radana

Ahojte dievcata.Normalne Noonaa som na teba hrda :D Je dobre,ze ste si to dokazali vyriekat a ze partner pochopil o co ti ide.To ho muselo naozaj boliet,aby si priznal svoje slabiny.Muzi to neradi...Ale takto je to naozaj na nom.Myslim,ze teraz uz naozaj pochopil.Drzim silno palce,aby si sem pisala uz len same pekne a prijemne prispevky,aby si sa uz netrapila :DD

noonaa

Ahojte zienky, citam vase prispevky a je mi od dojatia,ako na man ymslet az do placu. Naozaj vam zo srdieck dakujem....

Neola som radsej ani doma, ale idem vam napisat co s dialo.Tak teda:
V piatok sme mali ist von,mal prist k nam,a le povedala som mu,aby isiel k nasmu kamaratovi. Ako velk yfrajer tam nakracal, kamarat mu dal TO,co som mu tam nechala,nas velyk spolocny album plny fotiek, vystrizkov, komentarov, viet,co zmenili zivot, ciet,co povedali,ze sme si pryvi...a k tomu bol aj spominany list....
musim povedat,ze som sa vypisala kvalitne,od toho,ako ho lubim a preco,aky bol, po to,ako s azmenil,aky je,ake ma zle povahe crty, aj ten nestastny mobil som spomenula...koncilo to tym,ze ho lubim,ale ze po tom moobile uz asi sam bude chciet rozchod a zze veci,o ktorych mu pisem su take tazke pre mna,ze sa s nimi nikdy nezmierim....fakt strasna kritika, na ktoru som hoci nemala pravo,ale vravim si nech, kto mu povie pravdu,niekto raz musi....po takomto liste by som sa ja na jeho mieste uz nikdy neozvala...
10x mi volal, nedvihala som, isla som zavriet okno a spat, vidim jeho auto zaparkovane, uz mi zvonil zdol,apotom pri dverach klopal, volal....asi hodinku takto....konecne som mu zodvihla s tym,ze co chce este pocut, a on,ze aj keby sa mal so mnou rozpravat teraz naposledy,ze ma prosi,aby som ho este vypocula...zrazu bol z tazkeho frajera krotky baranok...akoze,dost som bola na dne z toho vsetkeho,ale vravim,ze OK, ale ja ani slovo nepoviem, ze bude hovorit on...
tak sme sedeli na balkone a zacal,ze s tou zenou je to nedorozumenie,bla bla...ok,celkom by to pasovalo,ale zase,ja ozem a nemusim verit (len tak,medzi nami,verim mu,ale iste aspon zamachroval,popretrcal sa...) no a povedala som mu, ze stacilo povedat,ze jeden den tam mal kolegynu,a potom to vykryt nejakymi milymi vetami na moju osobu,uznam si,to potrebujem,ked sa nieco deje,aby ma presvedcil,ze som ja ta jeho....no a vsetko by bolo ok...vraj na ten mobil a nehneva,ze aj jeho ex to robila a on nema co skryvat...este som ho prevetrala s tymyi sms,co im popisal a tak,akoze,moze mat ciste svedomie,ale nechala som to tak,ze akoze mi to vysvetlil,ale nech si zaroven nemysli,ze mi to nikaj teraz uz neublizuje...budem svina,ale nech sa aj on potrapi....
na moju strasnu kritiku na moje obrovske prekvapenie povedal: najhorsie na tom,co pises je to,ze je to cele pravda, a to,ze ma poznas lepsie,ako ja sam seba... proste si uznal,ze mam pravdu,skoro som odpadla...bola som ale suverenna,ziadne plackanie,ale videl,ze som riadne zlomena,aj on bol....vsetko sme rozobrali,povedala som,ze toto a toto sa da zmenit,ked chce,ale ze ja uz som s anaszazila dost....bol inak dost smutny,taky pokorny,nestastny a stale opakoval,ze ma nechce stratit, ze mu mam dat sancu,aby si ma ziskal,ze mam pravdu,ako zije a ze sa bude uz snazit.... fu,tak som povedala ok,ziadna pauza,ziadny rozchod,ze ma sancu,alenech necaka,ze ja budem este nieco riesit,prosit sa a ked bude zle,vypisovat listy....ze ak sa nieco extremne vyserka ,ze sa len zvrtnem na opatku a maj sa.... dokonca paldi slova,ze by bol schopny sa na vsetko vykaslat a ze by sme si kupili byt, aj ked sa bji,ze potom sa k domu uz nedostane....toto osm mu tiez vycitala,nejaky nepomer materialnych veci voci citom a osoobam,....takze damy.... nie sme ako cerstvo zalubeny parik, vela veci vyplavalo napovrch,s ktorymi sa musime obaja vyrovnat,ale ja som stale znicenaa a vyprahnuta,takze ako to tera medzi nami zariadi on,tak to bude, jaho "len" lubim, to je vsetko,co jamu zatial z mojej strany mozem dat....lebo doteraz som davala ja....
vcera sme boli spolu, teda,on mal pracu,je Dj,hral na akcii malym detom,ja som tam tancovala pre nich...takze celkom pekny den,ale ten odstup,ze si dava riadny pozor ,aby to neposerkal tam je...vecer som dostala 3 ruzicky...
uvidiem,ako bude, som aj celkom rada,ze to takto vyriesil,ze sa nezdekoval hned,lebo som tto naozaj cakala,koniec...ale mozete mi verit,ma uz len jednu sancu,a to tuto...janie osm z tych zien,co nechaju sebou mavat a davaju 100 sanci..v piatok aj sobotu mi bolo tak strasne od srdiecka,ze som sa uz bala,ci ma niekde nevystrie,strasny stres...
takze sme na tom takto,pomaly sa rozbieha,ktovie kam.... svokra sa iste nepotesila :)))) 80% debaty bolo o nej,dost narovinu sme sa bavili, proste,on vie,ze ja mam pravdu v tomto,len s tym uz mmusi on nieco...
dufa,ze som tu nevyznela ako necitliva harpia,bola to riadna drama a dost som si vytrpela ja pred tym a on tiez v piatok...ale hoci mi srdiecko este smrka,musim byt silna a aj uznajme si,ze aj tvrda na neho,ked poviem na nieco nie,nepolavit....
Ani neviem,ako sa vam podakovat za tuto podporu,aj som na vas myslela cez vikend,ze vam musim napisat....
ako sa mi mate? sorry za chyby,pisala som ako strela:)

[zruseny12]

Ahoj dd,aj ja sa musim poriadne obliekat,lebo by som poriadne zmrzla...no,mas asi manzela ktory chce aby si dobre vyzerala...:0)))...ja sa striham a farbim sama,ale tiez sa mi nechce niekedy...lebo rpi strihani ma bolia ruky jak drzim ich hore a ramena...niekedy som si brala aj paralen...:0)))....ked som sa isla ostrihat,aby som to vydrzala,neviem si predstavit ist ku kadernicke,ale mozno raz aj ja budem na nu odkazana...naucim dceru strihat...:0)))...uz som naucila druha a syna/podstrihovat vlasy..../inak dnes je tiez chladno...:0((((...

dd

hmm..v tuto nocnu hodinku vam prajem uz dobru nocku a krasne snicky :)!
inak Maria, aj u nas bolo dnes pekne..ale tiez tu uz je chladno..boli sme sa prejst s malou,ale veru sme sa poobliekali :) aby nam nebolo zima :)..hihi, inak sa ma zrovna dnes manzel pytal, ze kedy pojdem kadernicke :D ale sa mi nejak nechce... :(

[zruseny12]

ja sa mam tak vselijak,ale to je normalne pri mojich zdr.problemoch...inak momentalne si farbim vlasy,uz som dlho sa na to chystala...som doma,planovala som,ze pojdem do kamaratky,ale ona uz mala iny plan,tak sme doma...u nas je pekne,ale rana uz byvaju studene aj vecer je chladny/aspon pre mna/