Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?

Príspevok v téme: OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
noonaa

ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...

[zruseny12]

a ver mi radana,ze budes spokojna...ja ked objednavam tak aj za 2000sk...ale vrati sa ti to dvojnasobne
mne sa osvedcila beruska,edite/ale len na leto/a este viac...mozes si objednat aj vzornik...
ako malo staci k radosti,ze?tiez ma vie potesit,len obycajna vlna ktoru si kupim...:0))))........

radana

Waw,maju velky vyber vlny,krasne farby a su velmi zaujimave ceny.Je to vyhodne.No tak muz bude mat po chlebe,lebo tam si urcite vlnu poobejednavam.

[zruseny12]

no tak tu z Lidlu poznam maju krasne farbi,tiez som mala par balickov cervenu tusim a zltu....a je to velmi tepla a prijemne vlna na telo...ja mam skusenosti z makova tak uz tam stae objednavam....mozes sa pozriet...
www.toptex.cz
na zimu je velmi dobra decka Beruska...pre deti na capice,svetre...a vela sa z nej napletie a nie je ani draha...sak sa popozeraj...

radana

Ano,ja vlnu kupujm,dokonca minule som si nakupila v lidli,jak mali akciu-veeelmi pekne farby a ta vlna je naozaj kvalitna.Niekedy si tiez zvyknem objednavat,ale to je skor take narazove..

[zruseny12]

aj mne to robi problem.ja som alergicka/...ale zalezi aka vlna to je...ked je priadza tak nie...a tiez som po pleteni cela dolamana mna ak svaly bolia krize...cely clovek,ale neda mi nepliest...ale uz pomenej pletiem...upletiem nieco...potom mam pauzu 3mesiace a zasa...ked vidim tie pekne vlny a priadze...z Makova si objednavam...a ty kupujes vlnu?

radana

Aj ja velmi rada strikujem,aj ked mi to robi dost zdravotne problemy-mam astmu a vlna ma take chlpky,ktore ma steklia v nose a niekedy sa mi aj zhorsi dychanie,ale stikovaniu neodolam.Je to moj velky konicek :DD

[zruseny12]

radana...ano pletiem...ano mala by to byt stranka z mojou pracou...co som robila atd.momentalne som zacala pliest siltovku...