OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?

Príspevok v téme: OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
noonaa

ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...

dd

ano, spinka..doobeda dlho vyspavala tak sla teraz poobede troska neskor :)..inak sa mame vcelku dobre, zatial je ticho, nikto neotravuje :D..a sme u mojich rodicov teraz, vlastne od zaciatku leta, takze som aj vo vacsej psych.pohode, hlavne ked viem, ze sem svokrovci nepridu :))

dada

je mi luto ked citam , tieto smutne prispevky...noonaa... netrap sa uz prosim... ved cas je najlepssi liek... ja mam sice uz viac rockov, ale opät som pred par dnami naletela ...
a sklamala sa ...ale v sebe samej, ze nie som dost opatrna, dosledna a hlavne naivna ... veru veru... na neho sa nehnevam, lebo on je v jadre velmi ale velmi moc nestastny ...na seba ... uz iba trosicku... ale co ta nezabije to ta posilni... a tak je to... chcem lasku ako ty ... milovana byt ako ty ... bzyt vzdy ta prva v jeho zivote ... aby mi stale telefonoval, pisal smsky a hlavne myslel stale iba na mna ...
zdalo sa ze je to on... ze je to tak... a nie je ... nebolo... bol nevylieceny ... po case mi povedal, pripominas mi moju manzelku... boze ... he he ... dovi dopo...
...ale je mi fajin, kamen zo srdiecka mi spadol... uz nikdy viac, pride snad niekto... a ak nie ... mam pre koho zit... hlavne sa netrapit...

[zruseny12]

dd,ahoj....nejak sa nikto neozyva,ze?takze asi az po vykende sa stretneme...pekny den aj tebe dd a aj radane a noonaane....pa