OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?

Príspevok v téme: OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
noonaa

ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...

dd

noonaa..ked som si chcela ist precitat dnesne vase prispevky, tak mi nechcelo dost dlhu dobu nacitat stranku, vypisovalo mi error..no po precitani Tvojho prispevku mam pocit, ze by bolo lepsie, keby mi ju ani nezobrazilo..je mi to velmi luto, mam chut plakat, aky je tento svet uklamany..drzim palceky, mozno sa to este aj vysvetli..nie je to ozaj moc pekne, kontrolovat mobil, ale niekedy to urobim aj ja manzelovi..kuknem mu tam(to ale tak raz za pol roka a aj to len vtedy, ked sa za nieco na neho nahnevam..).ja s tym problemy nemam, ked by si chcel kuknut telefon,maily tak nemam nic proti, kedysi som mu aj povedala, ze skor by som ja v jeho telefone nasla sms od baby, ktoru nepoznam, ako on v mojom mobile od nejakeho cudzieho chalana..
kazdopadne Ti moooc drzim palceky, mozno si konecne uvedomi, koho straca..

[zruseny12]

noonaa...je mi luto....neviem,co ti mam na to napisat...vecer ti budem drzat prsty...mozno to nejak este vysvetli...

noonaa

nepotrebujem hladat dovody rozchodu v mobile,to bola ceresnicka na torte,ja uz dovod mam dlhsie,..nemam miesto v jeho zivote tak,ako si prajem ja,byt milovana,zboznovana,vazena....to su jeho matka,praca,zaujmy, a laska k semamu sebe
kto ide na so mnou na frtana ? :)

noonaa

rozchadzame sa..... dnes vecer,mam toho dost.....k tomu som urobila najhorsiu vec v zivote---POZREAL SOM SI JEHO MOBIL, okrem toho ,ze je v kontakze s byvalou ma zarazilo,ze mi klamal o svojej sluzobnej ceste...som na dne zeny,neviem to opisat,vravel,ze ho tam mal na starosti chlap,mlady chalan nemec a ono to bola zena,ktora mu pise,ako jej chyba....je mi zle,....nerobi sa, kontrolovat mobil,ale zenska intuiciia to vyriesila