ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...
OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
ahojte babenky :)
akurat sa zberame na chatu,ale len na otocku obrat cernice apotom...tam ta raraaaaaaaa...idem ku svokre, na par chvil,ale mma z toho zaludocne krce....sme s anevideli a nepoculi uz asi 5 mesiacov...tak som zvedava,co ma caka... (moja,ty si taka chudaaa, tak unavene vyzeraaaas, a tento len behaaaa a ani doma nie je, ani nepomoze,sama som...ach,stople do usi !!
pekny den vam prajem a trosku myslite na mna :)
no uz pojdem spat...tak ti prajem pokojnu noc...pa...aj malej,nech sa vyspi do ruzova...
to su najkrajsie chvile....:0))))......
tiez si iba vyberam program,nie na vsetko pozeram...mne PC,ked dlho pri nom sedim skodi,citim aka som z neho unavena...tak musim to tak nejak striedat...teraz je to najkrajsie,ked zacina tie prve slova...a tak po svojom ked zacne...to sa nasmejete...a pobavite...kde su tie casy,ked boli moje deti male,bolo lepsie...
zasa ide triller...
dokonaly manzel,spisovatel si zobral za zanu nejaku zensku a potom ju chcel mat len pre seba....a robil vselijake veci koli tomu...taky normalny film,nic nenormalneho sa nedialo,ale neviem ako to skoncilo...ja tiez za chvilu pojdem spat...uz zacina mala aj rozpravat,nie?take prve slovicka...