OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?

Príspevok v téme: OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
noonaa

ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...

[zruseny12]

...kazdopadne ti drzim prsty...aby sis i uzila...ja sa tiez koncom tyzdna na par dni odmlcim,a kde je radana,ze sa meozyva?este ma nestipla,tak je ok...:0))))...

dd

dobru vecer zenicky :)!jak ste stravili den??dufam, ze krasne.my sme boli sa previezt autom za taku jednu dedinu a tam sme po luke behali aj s malou :) a potom sme boli na chvilu u svokrovcov..to som dnes normalne zazivala soky :D dali nam permanentku, ze ak chceme ist tento tyz.na kupalisko :D ze svokra by nam povozila na dve hodky malu po meste..(som si pomyslela, ze to by som ju radsej nechala doma mojej mame, ta aspon viem, ze sa o nu riadne postara a nebude jej nic chybat okrem nas, rodicov :)) no a vraj si s nami chcu niekam vyjst :DDD - to ma uplne dostalo, ze nas chcu zobrat do kupelov, ze bud do Lucok alebo Trenc.Teplic :D aj s malou..ale priznam sa, nechce sa mi..teda chcelo by sa mi, ale ked by nesli oni :)..s nimi nemozem byt sama sebou a to mne strasne vadi..tak Vam dam potom vediet, ze jak bolo, ked pojdeme :D

noonaa

dakujem zenicky, aj ja vam uprimne prajem,aby ste boli stastne,z deticiek,manzelov, alebo aj z toho,ak sa uz nejaka zbavila chlapa,ktory si ju nezasluzil,lebo je to prejav sebaucty...hoci nemam vela rokov,dost som zezila amyslim,ze moja sebaucta je na spravnom stupni :) len je fajn docitat sa tu,ze clovek nie je sam....idem von,kym je pekne,pekny den,papa

[zruseny12]

...mna aj osemsmerovky bavia...aj tiez vselijake hlavolami...alebo vies,co ma bavilo...v zime ked som nemala,co robit tak sme mali taku hru od vietnamcoch...volalo sa to DR.MARIO...ukladali sa do sklenicky lieky a boli dvojfarebne...to ma velmi bavilo...museli sa ukladat podla farbi stlpce...a postupne sa sklenicka plnila,ale ked si mala spravne stlpce,tak nie...to bolo velmi dobre na logiku...tam trebalo rozmyslat,ako otocis tu tabletu aby pasovali farbi...uz taku hru som nevydela...:0((((....rada by som si ju zahrala...