Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?

Príspevok v téme: OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
noonaa

ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...

[zruseny12]

...ja sa citim ok...vramci moznosti...tiez svieti slniecko ,ale je chladnejsie...tiez mam rada taketo prechody,len keby nskodili,vo vzduchu citis jesen...neviem take pekne to je...to sa neda pisat o tom...aj ja som chodila na cernice...neviem ci aj ja nepojdem z druhom v sobotu...mam rada kolac kysnuty a cernice a drobenka...
nestrasim stipanim,len sa smejem...
radana,lebo si sa neozvala dlho
noonaa pozri sa na tu stranku ci sa ti zobrazi www.sikovnerucicky.blog.cz
lebo mi jedna pise,ze sa jej zobrazuje nieco ine...nie co tam ja mam...

noonaa

inak som ok,dakujem, ty sa ako citis?
aj ja som pozerala,ze od radany tu nemame nic nove, a so stipanim nestras:))) na to mame este casu :)
joj,tesim sa na vikend,chcem ist na chatu,mame obrovske cernice,al skor sa chcem ist niekam prejst,mam rada taketo pocasie,koniec leta,zaciatok jari,este slniecko,ale uz aj mikinku mozes mat... len skoda,ze narodky sa blizia :))) uz zacinam mat komplexy z toho :)))

[zruseny12]

...no,kto vie, co sef robil...:0))))....
inak si ok?zaujimalo kde je radana...nestipala tak je to ok...ale kde je?kde sa flaka...

radana

Ahojte dievcata,no veru nestipla,nestipla :DD Este zijeeeem.Mali sme cely vikend velmi natrepany,ale dnes sa to uz trosku uvolnilo.No uvolnilo-s malym som bola rano na lieky a hned sme isli na zahajenie skolskeho roka...A teraz ma uz konecne cas aj trosku zrelaxovat s nohami na stole.Idem si konecne zaliat kavu.Kto si da so mnou?

noonaa

4 dni som do prace ani nekukla,sef slubil,ze on bude pracovat,a nic....ani prstom nepohol,neviem,co skor... a okrem toho,som permanentne unavena v poslednej dobe,aspim ako dieta,v noci 10 hodin a aj cez den by som si zdriemla,neviem,ci jesenna unava....???

noonaa

to zistim az vecer,ekd dopracujem :))) to tak hovorim,ked sa neviem v nicom zorientovat :))) dnes mam sever na juhu....vonku je tak krasne,hned by som isla von...ty mas co dnes v plane?